Ko jo je sestra KIm napadal, da nima prave delovne etike, se ji je Kourtney Kardashian odloćno zoperstavila. “Vzgoja otrok je delo. Pravzaprav je zame to najtežje in hkrati najbolj nagrajujoče delo, kar sem jih kdaj imela!” kar je zapisala tudi na Twitter.

Do spora je prišlo, ko ji je Kim v eni izmed epizod Keeping Up with the Kardashians očitala, da nima prave delovne etike. 40-letno Kourtney je to zelo razburilo, zato se je obrnila na Twitter, kjer je zapisala kar nekaj tvitov na to temo, med drugim: “Danes ne bom v živo tvitala #KUWTK, ker bom s svojimi otroki, ki imajo spomladanske počitnice.”

“Vidim, da poteka veliko pogovorov o moji ‘delovni etiki’ in počutim se, da moram nekaj razjasniti: tudi vzgoja otrok je delo. Pravzaprav je najbolj zahtevno in najbolj nagrajujoče delo, kar sem jih kdaj imela. Odločila sem se, da se bom osredotočila na svoje otroke in svojo blagovno znamko Poosh, ki je namenjena temu, da najdete SVOJE zdravo ravnovesje in živite najboljše življenje.”

Kourtney je sicer mama hčerki Penelope Scotland, 7, ter sinovoma Masoun Dashu, 10, in Reign Astonu, 5, ki jih ima s svojim bivšim partnerjem, Scottom Disickom.

PREBERITE TUDI: Resničnost: Takšna so jutra Kim Kardashian

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj