Ja, prav ste prebrali – za svoj rojstni dan je objavila fotografijo, na kateri je povsem gola.

Fotografijo je objavila na svojem Instagram profilu, kjer je poleg zapisala: “Danes sem samo v svoji rojstnodnevni obleki.” Na fotografiji je lepo videti njeno mladostno, vitko in fit telo, kakšno imajo ženske, ki se pravilno prehranjujejo in vsaj malo gibajo.

 

“Najlepša hvala vsem za rojstnodnevne želje in hvala neverjetnemu novemu maslu za telo @goop, zaradi katerega se še lahko slečem,” se je pošalila in s tem naredila reklamo novemu maslu svoje znamke.

Njena 16-letna hči je v komentarje zapisala “MAMA … ampak čisto si huda”.

Nekaj ur kasneje pa se je zvezdnica še pošalila o poziranju povsem brez oblačil in delila video, da je najboljši prostor, kjer je lahko gola, ob njenem možu, Bradu Falchuku. Ta pa je svoji ženi ob njenem prazniku javno tudi namenil nekaj lepih besed.

“Tale neverjetna ženska je danes dopolnila 48 let. Iz nič naredi pico; nikoli ne zamuja na koktejle, vedno brez truda izgleda neverjetno in nikoli ne zamudi priložnosti, da bedake postavi na njihovo mesto,” je 49-letni Falchuk zapisal ob fotografijo, na kateri se Paltrow v udobnih oblačilih relaksira na zofi.

 

“Prijatelji se ob njej počutijo kot družina in družina kot prijatelji. Verjemite mi, najboljša je. Vse naj naj najboljše, Lepota. Ljubim te,” je zapisal.

Vse najboljše, draga Tehtnica!

PREBERITE TUDI: 5 nenavadnih stvari, ki so zahvaljujoč Gwyneth Paltrow postale trend

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj