Pri izboru fotografij in oblikovanju so se še posebej potrudili, da bi bil koledar poleg svoje uporabnosti tudi okras prostoru. V letu 2010 vas bodo tako spremljale fotografije zdravih, lepih in zadovoljnih živalic, pri čemer ne smemo pozabiti, da se je zgodba marsikatere od njih začela zelo žalostno. Prav z nakupom koledarja boste pripomogli k temu, da bodo številnim revežem lahko pomagali tudi v prihodnje.

Velikost odprtega koledarja je 42 cm × 21 cm. Poleg 12 prekrasnih fotografij koledar vsebuje tudi koristne napotke o tem, kako lahko sami pripomorete k reševanju problema brezdomnih živali, kako ukrepate v primeru, da najdete zavrženo žival, opazite nepravilno ravnanje z živaljo in na koga se lahko v takih primerih obrnete.

zverca_koledar_macki

Cena koledarja je 10 €. Celoten izkupiček od prodaje bo namenjen oskrbi brezdomčkov pod okriljem društva Žverca. Koledar je že na voljo, naročite pa ga lahko na info@zverca.si.

Prepričani smo, da bo koledar primerno novoletno darilo za vsakega ljubitelja živali. Prav tako lahko predstavlja tudi lepo novoletno poslovno darilo z namenom.

Za naročilo koledarjev jim v elektronskem sporočilu napišite svoje ime, priimek in naslov, dopišite pa tudi ali želite mačjo ali pasjo izvedbo. Koledarje boste lahko v kratkem prevzeli na sedežu Žverce ter pri članih društva v Škofji Loki ali Kranju, lahko pa vam ga pošljejo tudi po pošti. Stroške poštnine krije kupec.

Z nakupom koledarja boste pokazali, da vam ni vseeno in da želite pomagati. Prav vaša pomoč je lučka upanja v nesrečno začetih zgodbah, ki jih v Žverci srečujejo vsak dan. Hvala, ker vam ni vseeno.

4 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj