… Bonet, postala nova muza modno-kozmetične hiše Yves Saint Laurent. Poznavalci pravijo, da je izbira YSL-ja popolna, saj ima Zoë izjemen slog in čudovit, brezhiben naraven videz. Sama zase je oktobra lani dejala: "Zelo malo vem o modnih oblikovalcih in modi. Sem precej bolj vizualna oseba – če nekaj vidim in mi je všeč, je to zato, ker mi je dejansko všeč, ne ker je moderno ali ker je ustvaril določen modni oblikovalec. Torej nisem preveč trendi, a morda je to moje skrito orožje."

Zoë Kravitz je sicer v preteklosti že nastopila v oglasnih kampanjah za imena kot sta Balenciaga in Alexander Wang, a sodelovanje z YSL njena prva velika pogodba. Začela bo že ta mesec, bo pa obraz za YSL dekorativno kozmetiko, zato lahko preko njenih družabnih kanalov kaj kmalu pričakujemo nasvete, kako se naličiti oz. doseči določen videz; kateri so njeni najljubši YSL izdelki in podobno. Pojavila pa se bo tudi v seriji videov "Before the Light," ki jih bodo začeli snemati že ta teden, natančneje 5. maja. V njih bodo pokazuali transformativno moč make upa glasbenikov po svetu.

"YSL je bila vedno ena mojih najljubših znamk. Njihova sposobnost kombinirati najbolj šik slog z drznim je bil zame vedno eden najboljših načinov izražanja preko lepote in mode. Nič ni prisiljeno, nič ni lažno, a vse je pogumno, močno in neustrašno," je Kravitz še povedala v uradni izjavi. Alexandre Choueiri, predsednik oddelka L’Oreal International Designer Collections Division, pa je dodal: "Kot YSL lepotna muza bo Zoe predstavljala vizijo lepote, ki je privlačna ženskam vseh narodnosti, da bodo pokazale svojo moč skozi lepoto in modo."

V začetku tega leta pa sta hči Kravitz in mati Bonet skupaj nastopili v kampanji Calvina Kleina.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj