… pa nas je res presenetilo. Vse štiri slovenske zvezdnice so odkrito povedale, da nosijo lasuljo kadar želijo preizkusiti novo obliko pričesk, redna uporabnica lasulj je sicer le ena.

Špela Grošelj

Špela Grošelj je pred kratkim na Instagramu objavila ljubko fotografijo, na kateri ima precej krajše lase, kot smo jih navajeni. Javnost je bila navdušena, a kaj kmalu se je izkazalo, da je nosila lasuljo. Čeprav jih ne nosi pogosto, jo je tokrat prepričal njen prijatelj in znani fotograf Tibor Golob, ki je izjemno priljubljen pri slovenskih estradnikih.

Vir: @SpelaGroselj

Pevka Alya

Pevko Alyo poznamo kot žensko, ki rada eksperimentira z lasmi, na spodnji fotografiji je preizkušala, kako bi izgledala, če bi se ostrigla na paž.

Vir: @alyamusic

 

Doroteja Premužič

Znana Slovenka je priznala, da je nošenje lasulj pri njej skoraj stalnica. Lasulje ima narejene iz naravnih las in ker niso zahtevne za vzdrževanje jih obožuje.

Vir:@_diamondee_

Pevka Anabel

Anabel je ravno tako kot Alya znana po različnih pričeskah, barvah las in podobno. Nismo pa vedeli, da so pravzaprav vse to lasulje. Odlično se znajdejo te naše estradnice, kaj pravite?

Vir: @Anabelmusic.si

PREBERITE TUDI: Slovenska javnost se sprašuje, kaj se je zgodilo z obrazom Nuše Derenda 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj