Petra je ena najbolj nagrajenih in priznanih kreativnih voditeljic v Sloveniji ter ena redkih kreativnih direktorjev v regiji, nagrajenih z nagradama Cannes Lions in Effie Awards Europe. Sodelovala je v številnih domačih, regijskih in mednarodnih žirijah priznanih oglaševalskih festivalov, med drugim tudi na svetovno znanem London International Awards (LIA). Bila je kolumnistka Marketing Magazina, gostujoča predavateljica Fakultete za družbene vede in od 2018 do 2019 tudi predsednica tekmovalnega sveta Slovenskega oglaševalskega festivala.

Pri žiriranju del se ji bodo pridružili Kristijan Andoljšek, umetniški direktor, Innovatif, Robert Bohinec, kreativni direktor, AV Studio, Nenad Cizl, soustanovitelj in umetniški direktor, Trampolin, Kaja Elsner, starejša tekstopiska, Agencija SHIFT, Milena Jakovljević, strateška direktorica, DROM Agency, Tomato Košir, oblikovalec vidnih sporočil, Drago Mlakar, regionalni kreativni direktor, Futura DDB, Jure Sotler, umetniški direktor, Luna TBWA, Uroš Svenšek, vodja digitala v Agenciji 101, Klemen Šefer, kreativni direktor na Pristopu, Nina Tanhofer, direktorica digitalnih komunikacij, Herman & partnerji in Zmago Žnidaršič, starejši tekstopisec, Saatchi & Saatchi.

Nagradili bomo verodostojnost in pogum, ne le izvirnost

“Kreativnost trženja daje moč znamki, da na pomenljiv način spreminja ali vpliva na kvaliteto izkušnje življenja njenih potrošnikov, uporabnikov ali občinstva. V času nenehnih gospodarskih, političnih, podnebnih in zdravstvenih kriz, imajo znamke in tisti, ki snujete komunikacije znamk še toliko težjo nalogo. Bitka za zaupanje in pozornost potrošnikov od trženja znamke zahteva bliskovito prepoznavanje in odzivanje na nenehne premike v tem, kaj ljudje mislijo in čutijo, da bi ohranile zvestobo in verodostojnost. Ljudje pričakujejo, da jih znamke slišijo in razumejo ter jim stojijo ob strani, ne glede na vse. Kjerkoli in kadarkoli,” je povedala Petra Krulc, predsednica primarne žirije 32. SOF.

Žirijo bodo okrepili pridruženi člani s strani oglaševalcev, v prenovljeni tekmi pa bodo v obliki Tekmovalne akademije SOF svoj glas dobili tudi člani Slovenske oglaševalske zbornice.

Svet tekmovalnega programa pa bo v kratkem predstavil spremembe, s katerimi želi prijaviteljem ponuditi pregleden sistem sekcij, skupin in kategorij, ki bo relevanten glede na spremembe in trende v industriji, v začetku novega leta, ko bo omogočena tudi prijava v tekmo 32. SOF.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj