Vsako ljubezensko izpoved spremenite v preganjanje in to je delo, ki ga le redki zmorejo z lahkoto. Oglejmo si horoskopska znamenja, ki so težko dostopna in vedno skrivajo svoja čustva ter misli.

Dvojčka

Lahko postanejo res neodločni glede svojih občutkov. Zato se lahko povsem nenamerno zaprejo vase in se delajo težko dostopne. Morda so res družabni z vsemi, vendar se ne bodo zlahka predali, ko gre za srčne zadeve. Poskrbeli bodo za to, da se bo njihov partner zelo potrudil.

Škorpijon

Držali se bodo na razdalji, ko bodo čutili, da jih čustva premagajo. Če se s partnerjem ne počutijo mirno in varno, ne bodo izrazili svojih občutkov. Zelo se bojijo, da bi jih poškodoval nekdo, ki ga imajo radi. Zato raje držijo, dokler niso zelo prepričani, s kom vstopajo v razmerje.

Strelec

Ko strelci začutijo, da jim ljubezen stiska srce, to osebo obdržijo na čakalni listi svojih dolgoletnih ljubimcev. Nikoli se ne bodo zlahka predali, predvsem zato, ker se radi zabavajo in nikakor ne doživijo ljubezni kot ostali. Obožujejo vznemirjenje, ko jih nekdo lovi zaradi ljubezni.

Kozorog

Najsrečnejši so, ko so sami, ker jim to daje veliko možnosti, da rastejo kot oseba. Radi delajo in so zelo osredotočeni na svojo kariero. Menijo, da so odnosi izguba časa, preden dosežejo kaj pomembnega.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 6. do 12. december 2021

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj