Poglejmo si, za katera zvezde pravijo, da niso za partnersko zvezo.

1. Oven in Rak

Oven deluje hitro in izkoristi romantiko trenutka. Le kaj je lepšega, kot začutiti iskrico povezanosti in jo takoj izkoristiti? To pa ne deluje ravno najboljše za Rake, ki so sentimentalni in potrebujejo čas, da vzpostavijo zaupanje. Romantika je zanje umetniško delo in bistvo je v podrobnostih. Te premišljene geste – nakup steklenice vina za vsak večer zmenka – in šale, ki jih partnerja sčasoma ustvarita skupaj, ohranjajo te brezupne romantike. Na žalost bo Oven, ko se bo čustveni Rak dovolj dobro počutil, da se zaveže, že domneval, da Rak ni ravno navdušen nad njim, in šel dalje.

2. Dvojčka in Škorpijon

Zaradi svojega svobodnega duha imajo lahko Dvojčki navidezno nasprotujoča si mnenja, kar pa lahko vznemiri Škorpijona, ki mora ves čas vedeti, kakšno je stališče njegovega partnerja do vsega. Če se jim tla pod nogami nenehno premikajo, se Škorpijon ne bo počutil varnega, da bi svoje srce vložil v trajno partnerstvo. Kako bodo vedeli, da ste vredni zaupanja, če ste preveč impulzivni, da bi bili dosledni? Po drugi strani se Dvojčki najbolje počutijo v dinamičnem okolju in morajo biti sprejeti kot spremenljivi čudaki, kakršni so!

3. Kozorog in Strelec

Če bi lahko Kozoroga povzeli z eno besedo, bi bila to beseda “profesionalec”. So delavni, ambiciozni in urejeni. To ne pomeni, da so duhoviti – pomeni, da se resno zavzemajo za to, kar si želijo, kar jih lahko naredi neverjetno romantične in zanesljive življenjske partnerje. Po drugi strani pa so Strelci bolj kot ne tisti, ki jih zaznamuje vibracija genialnega, a hkrati tudi šarmantnega začetnika. Komu je mar, če se pojavi pozno, z nepočesanimi lasmi in narobe postavljenimi gumbi? Vedo, da lahko očarajo vse v sobi, da jim odpustijo. No, razen Kozoroga. Oprostite, ampak ti notorično urejeni in organizirani morski kozli želijo, da pridete pravočasno.

4. Bik in Vodnar

Bik je stabilen in predvidljiv, zlasti v srčnih zadevah. To lahko za nekatere pomeni romantiko in zanesljivost, za druge pa stagnacijo. Za Vodnarja, inovatorja, je ponavljanje istih stvari na enak način recept za zadušitev in dolgočasje. Najbolj jih vzburja izvirnost, zato potrebujejo osebo, ki jih intelektualno in umetniško spodbuja. Za vzgojnega Bika se to sliši kot veliko zapravljene energije. Ko enkrat najdejo nekaj, kar jim ustreza, zakaj bi to prekinili? Toda Vodnar je vse preveč pripravljen razbiti stvari, da bi kosi lahko skupaj padli na drugačen način. Že po naravi verjamejo, da je “monotonost strašna nagrada za skrbnost”, zato je sprememba tempa vedno na mizi.

5. Lev in Ribi

Občutljive Ribe prekipevajo od karmične modrosti (Ribe v vašem življenju so verjetno tiste, ki izvajajo reiki) in empatije do drugih. Drzni Levi pa prekipevajo od ljubezni do sebe in zvestobe svoji posadki – in od partnerja ne pričakujejo nič manj. Lev se lahko razburja zaradi sodelavke, ki je ukradla zasluge za še eno idejo, medtem ko bo Riba morda začela videti drugo plat zgodbe (morda je resnično negotova, ker ste v zadnjem četrtletju napredovali pred njo)! Ne gre za to, da vam ne bi krili hrbta, Lev, temveč za to, da si Ribe želijo, da bi na svetu krili hrbet vsakomur.

6. Devica in Tehtnica

Devica je eden najbolj duhovitih znakov v vsem zodiaku in izvira iz njihove neizprosno realistične narave. Ne obremenjujejo se z olepševanjem stvari; zanje se je treba grenkobo življenja začiniti z integriteto in humorjem. Morda se to nekaterim sliši osvežujoče, toda drug romantični prebivalec zodiaka, Tehtnica, ima zelo rad svoj sladkor … in to z dodatkom sladkorja. V ljubezni in življenju so optimisti in so nagnjeni k prepričanju, da je skoraj vse mogoče, če delamo skupaj. Toda to, kar se večini zdi navdihujoče, se Devici zdi popolnoma naivno; Devica pa Tehtnici zdi kot velika tečnoba.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj