… tudi če njihovi bližnji uspejo na svojih področjih. Preprosto so zelo zavistni, še posebej, če ne dobijo enake količine slave, bogastva ali uspeha. Ti ljudje imajo zelo negativno energijo. Predstavljamo 4 horoskopska znamenja, ki bodo zelo verjetno ljubosumna na uspeh drugih.

Škorpijon

Ko škorpijoni postanejo ljubosumni, postanejo tihi, skrivnostni in nemirni. Počutijo se nemočne, ko vidijo, da drugi delajo veliko bolje kot oni. Škorpijoni se ne bodo trudili, a bodo še naprej vztrajno zavistni.

Oven

Ljudje, ki pripadajo temu horoskopskemu znamenju, so zelo tekmovalni. Zelo so ljubosumni, ko vidijo, da drugi živijo boljše življenje ali zaslužijo več denarja in pohval kot oni. Ovni takoj začnejo iskati načine, kako takšne ljudi potegniti navzdol, bodisi z negativnimi pripombami ali dejanji.

Vodnar

So eden najbolj introvertiranih znakov, a ko novice o uspehu drugih dosežejo njihova ušesa, postanejo zelo jezni in ljubosumni. Začnejo se počutiti negotove glede lastnega dela. Do neke mere se celo primerjajo z drugimi ljudmi, kar postane nezdravo.

Devica

So eni izmed tistih ljudi, ki jih uspeh drugih zelo moti. Vedno želijo biti na vrhu lestvice. Zmanipulirali bodo karkoli in pridobili najvišje mesto. Tako so pametni in pretentani. Nikoli pa ne morejo biti veseli uspeha nekoga drugega.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 21. do 27. februar 2022

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj