Biti edini, ki se trudi v razmerju, je lahko izčrpavajoče in utrujajoče, še posebej, če ne veste, kam vse skupaj pelje. Če se vam zdi, kot da se vajino razmerje vrti v krogu, je najbolje, da mirno razmislite, ali se je sploh vredno truditi. Ti znaki kažejo, da se ni in da je bolje, da odideta vsak svojo pot.

1. Vaš partner se izogiba preživljanju časa z vami

Če se zdi, da vaš partner nikoli ne najde dovolj časa za vas, a je vedno pripravljen preživeti čas z drugimi, je to znak, da se mu ne zdite več zanimivi. Ko si res želiš biti z nekom, najdeš čas zanj.

2. Večina vaših pogovorov se spremeni v prepire

Če se vedno na koncu pogovora prerekata, prepirata ali sta jezna, je to alarm za pobeg. Izražanje lastnih misli je zdravo, vendar ne za vsako ceno.

3. Vaše srce ne zaigra več ob misli na partnerja

Seveda, ko vajin odnos napreduje in greste čez “fazo medenih tednov”, začetno navdušenje zbledi. Vendar to ne pomeni, da bodo s časom tudi vse iskre zbledele. Če vam razmišljanje o partnerju ne nariše več nasmeha na obraz ali vas kakorkoli ne osrečuje, je verjetno najbolje, da ga zapustite.

4. Vaš odnos se zdi suhoparen in dolgočasen

Ne bo vsak dan v vašem ljubezenskem življenju naravnost iz filma, a tudi ni nujno, da je dolgočasen. Od preprostega skupnega kuhanja do sprehoda po plaži, na voljo je sto majhnih stvari, ki jih lahko pari naredijo, da sprožijo veselje in navdušenje. Vse, kar zahteva, je pripravljenost, da se potrudimo, da bodo stvari vznemirljive.

5. V odnosu ne rastete

Rast je zelo pomemben vidik vsakega odnosa, pa naj bo to osebna ali vzajemna rast. Ljudje v srečnih odnosih drug drugega dvigujejo in rastejo skupaj. Če za vas to ne drži in vaš partner namesto da bi vas navdihoval, počne vse drugo, je verjetno najbolje, da razmerje preprosto prekinete.

PREBERITE TUDI: 5 težav v spolnosti, s katerimi se pari srečujejo, a o njih nikoli ne govorijo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj