Kaj pa, če vam povemo, da verjetno pretiravate in da v vašem zakonu niso samo težave? Tukaj so 4 znaki, ki bodo dokazali, da vaš zakon teče gladko in da sploh ni v težavah.

Pripravljeni ste delati na zvezi

Če ste v zakonu pripravljeni delati na vprašanjih, s katerimi se soočata oba, potem to pomeni, da vaš zakon ni v težavah. Če sta oba sprejela, da nihče od vaju ne more biti popoln in ste pripravljeni narediti še veliko, da bo zakon v harmoniji, vas nima kaj skrbeti.

Spodbujata eden drugega

Dobro je preizkušati nove stvari in se podpirati, saj to pomaga pri človekovi rasti. Naj bo to učenje novih veščin, avanturistično potovanje ali skupna dejavnost, je to dober znak, da je vajin odnos dober in nič ne gre navzdol. Zato nehajte pretirano razmišljati.

Različna stališča

Zdravo je imeti svoja mnenja in raziskati morate različna stališča. Če se poslušate in upoštevate, je to znak, da vam gre v zakonu dobro. Pot, na kateri sta oba, je v pravi smeri.

Ko sta skupaj, lahko uživata tudi v tišini

Če vama je obema udobno v tišini, čeprav v isti sobi in se ne pogovarjata, je to pravzaprav zelo dobra stvar! To pomeni, da razumete pomen prostora in da vam je tako udobno v družbi drug drugega. Je pa to zdravo le včasih, ne takrat, ko partner želi govoriti z vami.

PREBERITE TUDI: Težave zakonskih parov z veliko starostno razliko

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj