In če se to dogaja z vami, potem to pomeni, da vašega šefa morda privlačite. Če pa niste prepričani, vam bodo ti znaki pomagali ugotoviti, ali ste mu všeč ali ne.

Spogleduje se

Če vas vaš šef včasih preveč rad pohvali, potem obstaja velika verjetnost, da se spogleduje z vami. Morda vas bo zanimal, zato je spogledljivost vsekakor rdeč znak. Upoštevati pa morate tudi, če vaš šef ravna enako z drugimi. Če da, potem je vaš šef verjetno samo zabaven in ekstrovertiran, če pa ne, veste svoj odgovor.

Zasebni sestanki

Če je vaš šef vztrajal pri načrtovanju zasebnih sestankov po delovnem času, potem vaš šef ni pripravljen govoriti samo o delu, ampak tudi o nečem drugem. Če na sestanku ni drugih ljudi, naj vas ne skrbi. Če pa vaš šef gre mimo tega, potem želi preživeti nekaj časa sam z vami.

V pomoč … dodatno

Če vam je šef pri vsem preveč v pomoč, potem na vas preprosto ne gleda kot na zaposlenega. Če ste od svojega šefa deležni dodatne pozornosti, vas verjetno poskuša navdušiti s pomočjo, ki jo verjetno niti ne potrebujete.

Naključna besedila ali klici

To je lahko malce grozljivo, če vas šef naključno pokliče ali pošlje sporočilo v enem dnevu, izven delovnega časa. Morda se zdi v redu, če se obrne na vas v službi, če pa gre le za smeh, tudi na počitnicah ali ob prostih dnevih, potem vašega šefa precej zanimate.

Posebno obravnavanje

To je zanesljiv znak, da se vaš šef romantično zanima za vas, če vas posebno obravnava. Našli se boste ob številnih priložnostih, prilagodljivem delovnem času, izpostavljenosti, mentorstvu itd. Vaš šef vam bo morda celo pomagal, da vas bo nekaj zanimalo. To se večinoma razlaga kot očitno favoriziranje.

PREBERITE TUDI: Timsko delo – prednost ali slabost?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj