Vam neznani, prebrisani ljudje vas zlahka prevarajo in se dokopljejo do vašega denarja. Eden najpogostejših načinov iskanja denarja so zmenki in navezovanje stikov z vami. Toda sčasoma boste razumeli, da oseba ni bila z vami zaradi ljubezni, temveč zaradi vašega denarja. Glede na to vam predstavljamo nekaj prepoznavnih znakov, da vaš partner išče vaš denar in ne ljubezen.

Plačuje samo od začetka

Vaš partner vas bo na začetku poskušal osvojiti s tem, da mu ni težko dati denarja za vas. Želel bo plačati za stvari, kot so hoteli, računi za hrano, darila in druge dodatke. Ko pa bo pridobil vaše zaupanje, bo prenehal plačevati za stvari in z vami pametno manipuliral, da boste začeli plačevati drage izlete, hrano ali dodatke.

Vedno razpravlja o finančnih težavah

Čeprav je to zelo komunikativna in pozitivna lastnost, preveč tega ni nič dobrega. Vaš partner vam verjetno poskuša namigovati, kako močno je zadolžen ali izgublja denar. Poskušal ga bo večkrat omeniti. Morda se vam celo zdi, da se čustveno oddalji in nato postane brezskrben v trenutku, ko mu predlagate denarno pomoč.

Govori o prihodnosti, vendar ne deli finančne odgovornosti

Vaš partner bo morda veliko sanjal o lastništvu dobrega avta ali hiši v hribih z vami, vendar se za te stvari ne bo potrudil. V večini primerov lahko vaš partner status brezposelnosti zavrne kot “kreativec, ki si vzame čas zase”. Takšni ljudje ne bodo prispevali niti k delitvi stroškov z vami.

Izgovarja se, ko potrebujete uslugo

Vaša resnična ljubezen bo z vami delila zadnje cente, če to pomeni, da vam bo pomagala. Če pa se vaš partner poskuša izgovarjati glede svojega finančnega stanja, ko ga prosite za uslugo, vedite, da njegovi nameni niso pravi.

Ima slab ugled v zvezi z delom ali denarjem

Ne glede na to, kako zelo ga imate radi, tega znaka ne prezrite. Tudi najmanjši namig, da je vaš partner finančno neodgovoren ali da ne spoštuje delovnih pravil, se lahko izkaže za resničnega. 

PREBERITE TUDI: 3 navade, ki uničijo vsako razmerje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj