… obstajajo znaki, ki kažejo, da vas partner ne spoštuje ali vam ne daje dovolj pomembnosti. V nekaterih primerih vas mož posredno ne spoštuje, zaradi česar se počutite polne dvoma in nedostoječe. Tukaj je nekaj opaznih znakov, da si vas vaš mož ne zasluži, o katerih morate premisliti.

Vedno ga moti, ko govorite z njim

Vsakič, ko se želite z njim pogovoriti o kakšni zadevi, bo gledal na telefon ali vam dal kako drugače vedeti, da mu je pogovor odveč. Če vaš mož ves čas projicira tako oddaljeno obnašanje, potem to pomeni, da ga najmanj zanima pogovor z vami. Preprosto povedano, ne posveča se vam, ko bi to bilo potrebno.

Ne drži svojih obljub

Vaš mož se ne bo trudil, da bi izpolnil svoje besede ali obljube, ki vam jih je dal. Najslabše je, da nanje verjetno ves čas pozablja! Tudi če ga opomnite, verjetno ne bo dal velikega pomena vaši besedi.

Misli samo nase

Ugotovili boste, da blebeta o svojih sanjah, ambicijah in slabih stvareh ter vsem ostalem, pri tem pa ignorira vse vaše želje. Prednost bo dal samo sebi in svojemu delu. Poleg tega se boste tudi počutili manjvredno od njega. Najslabše je, da se bo tudi norčeval iz vaših sanj in ambicij, če jih kdaj delite z njim.

Ne bo se opravičil

Beseda “oprosti” in opravičilo za napake je zanj tuj koncept. Naredil bo vse, kar bo mogel, da se izogne ​​kritikam, četudi to pomeni, da za svojo napako obtožuje vas. Nikoli ne bo sprejel svojih napak in vedno bo iskal načine, kako dokazati, da se ne moti.

Prisili vas, da se spremenite

Vaš mož se vam bo posmehoval zaradi vaših odločitev in preferenc, tako da boste dvomili vase. Z vse večjimi težavami s samopodobo se boste znašli tudi po mnenju svojega moža. Ne bo spoštoval vaše individualnosti in želel bo tudi, da se popolnoma spremenite, tako da boste lahko z njim ostali mirni, za vedno.

Sramuje se vas

Vaš mož vas bo morda poskušal prefinjeno gledati na javnih mestih ali pred svojimi sodelavci ali prijatelji. Popolnoma jasno bo pokazal, da ni ponosen na to, kdo ste.

PREBERITE TUDI: Ženske dokazano boljše kot moški pri opravljanju več opravil hkrati

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj