Čeprav se noro privlačita, se povezava med vama preprosto ne zgodi. Niste vi krivi, niti vaš partner. Poleg kemije bi namreč  morala obstajati tudi čustvena in mentalna povezanost, in ko je ni, se tega ne da izsiliti. Tako vam vesolje vedno daje znake, s katerimi vam jasno pokaže, da niste ustvarjeni eden za drugega.

Vedno je nekaj narobe

Nenavaden občutek boste imeli vedno, ko boste s partnerjem; nerazložljivo čustvo, ki vam pove, da je vašemu razmerju že od začetka nekaj manjkalo. Čeprav boste morda s partnerjem preživeli kar nekaj let, boste vedno čutili, da je v vaši zvezi nekaj narobe, nekaj, česar ljubezen ne more izpolniti.

Nenehni razhodi

Ko nista namenjena drug drugemu, bo več prepirov, nesporazumov in celo nenadnih razhodov. Vi in vaš partner se lahko zapletete v neskončen cikel razpada in ponovnega združevanja, kar je naravnost izčrpljujoče. Oba se morata sprijazniti, da vsakokratno ponovno združevanje ne bo koristilo nikomur.

Občutek izčrpanosti

Vaš odnos morda deluje popoln, vendar to ne pomeni, da ne prepoznate dela, ki ga vključuje. Če vam ohranjanje zveze nenehno jemlje čas, energijo in mir, potem morda ni vredno. Morda imate radi svojega partnerja, vendar to ne bi smelo zahtevati toliko truda, časa in dela, če vas ima tudi vaš partner enako rad.

PREBERITE TUDI: Vsaka zveza ima tri faze, v kateri se nahajate vi?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj