Med privlačnostjo in obsedenostjo je zelo tanka meja. In ko vas vaša obsedenost prisili, da vso svojo energijo usmerite v osebo, takrat to postane nezdravo. Ves čas boste razmišljali o tej osebi in to vam bo preprečilo, da živite kot samostojna oseba! Tukaj je nekaj prepoznavnih znakov, s katerimi ugotovite, ali do nekoga gojite nezdravo obsedenost.

Skrivanje osebne negotovosti

Če imate težave z nizko samopodobo in poskušate svojo negotovost skriti tako, da se ukvarjate z nekom drugim, potem je to vsekakor alarmantni znak. Izgubili boste občutek individualnosti in tudi poskušali potrditi svoj obstoj na podlagi te osebe. To osebo boste navadno uporabljali, da bi se počutili dobro v sebi, v resnici pa boste naredili mnogo slabega.

Skrb samo za zunanje lastnosti

Potopljeni boste v zunanje lastnosti te osebe, kajti to vas je tako navdušilo. Ko se obdobje medenih tednov konča in se pojavijo majhne napake in prepiri, se ne boste mogli spoprijeti s pravo podobo te osebe, ker ste popolnoma obsedeni z njeno zunanjostjo. 

Zanemarjanje prijateljev

Pozabite na ravnotežje v svojem življenju. Temu človeku boste začeli dajati prednost, zaradi česar boste izgubili svoje najdražje in najbližje prijatelje in družino. Želeli boste preživeti cel dan s svojim partnerjem, čeprav si on morda tega ne želi. Lahko tudi prekličete večere s prijatelji v upanju, da vas bo oseba poklicala, čeprav vas ne.

Sprejem vseh načrtov v zadnjem trenutku

Najboljši so impulzivni in spontani načrti, vendar ne na račun odpovedi prejšnjih načrtov samo za to osebo. Če vedno sprejmete povabila v zadnjem trenutku, tako da zapustite svoje prijatelje ali prekličete svoje hobije, zanimanja itd., Je jasen znak, da oseba posega v vaš čas, prostor itd.

Popuščanje

Izognili se boste konfliktom s to osebo, ker se bojite, da bi se lahko zelo razburila in vas zapustila. Čustva boste raje skrivali, čeprav je treba te pomisleke odpraviti. To ni nikoli priporočljivo, ker bo neizražanje svojih občutkov kasneje povzročilo hudo zamero.

PREBERITE TUDI: 4 nezavedni znaki govorice telesa, ki izdajo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj