… na družbenih omrežjih, se lahko zdi, kot da imajo vsi na svetu boljše spolno življenje kot vi. Toda ne glede na to, ali ste v novem razmerju, ali ste že daleč od faze medenih tednov, ali pa ste samski in pripravljeni na druženje, obstaja nekaj preprostih načinov, da ugotovite, ali imate dobro spolno življenje.

Zdravo spolno življenje je pomembno ne glede na status vaše zveze in ne glede na to kaj počnejo vaši prijatelji, sosedje ali prijatelji na družbenih medijih.

Samozadovoljevanje

Vsi smo zaposleni, a ne glede na to, ali ste poročeni že desetletja ali sami, bi si morali občasno vzeti nekaj časa, da raziščete svoje telo in ugotovite, kaj se vam zdi dobro. Veliko ljudi meni, da je spolnost nekaj, kar zahteva dva udeleženca, vendar je samozadovoljevanje preprost in zdrav način, da ugotovite, v čem uživate. Da, tudi če ste v zvezi.

Med odnosom ste prisotni

Preprosto se zgodi, zlasti v dolgotrajnem razmerju, ko vaše misli med intimnimi trenutki odtavajo drugam – in to se lahko zgodi kar od nikoder, ko nenadoma razmišljate o gospodinjskih opravilih ali nečem, kar se je zgodilo v službi in to lahko hitro pokvari užitek.

Prednost dajete času s partnerjem

Tempo življenja ovira marsikaj, zato večina od nas ve, kakšen je občutek, če svojega partnerja nehote postavimo na stranski tir. Toda ne glede na to, kaj vam življenje prinese – službene obveznosti, družinske razmere, karkoli drugega – si zagotovite, da si vzamete čas s svojim partnerjem, spolnim ali drugim.

Od časa do časa ste pripravljeni poskusiti nove stvari

Ni nujno, da vsako spolno srečanje vključuje vezanje ali zvijanje telesa v nekaj, kar spominja na presto, toda če ste s partnerjem odkriti in zaupljivi, obstaja velika verjetnost, da vam ni odveč, da občasno zamenjate stvari in poskusite kaj novega. In to je dobro.

Niste pod stresom, kako pogosto imate spolni odnos

Življenje se dogaja in le redki izmed nas ves čas najdejo čas za intimnost. Toda dokler se zaradi tega ne obremenjujete, je vse v najlepšem redu.

PREBERITE TUDI: Intima v partnerskem odnosu

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj