… ali starejšimi, saj navsezadnje ljubezen ne pozna let. Mnoge ženske se nagibajo k mlajšim moškim, da jih opomnijo na nalezljivo energijo in mladostno vibracijo, ki so jo nekoč uživale. Presenetljivo je, da so astrologi takšne ženske lahko prepoznali na podlagi njihovih zodiakalnih znamenj. Tu je torej nekaj horoskopskih znakov žensk, ki imajo rajši mlajše moške.

Rakice

Njihova osebnost jim omogoča, da hodijo z mlajšimi moškimi. Raki radi negujejo in skrbijo za svoje partnerje, zato te ženske iščejo nekoga, mlajšega od njih, za katerega lahko skrbijo in se počutijo ljubljene. Drug razlog je tudi ta, da želijo te ženske v takšnih odnosih prikrivati svoje napake, ker če poskrbite za napake mlajšega, vam ne morejo očitati vaših napak.

Ovnica

Raje imate mlade moške, da bodo njihova dejanja lahko odmevala z vašimi. V prizadevanju, da bi se spet počutili mladostno in imeli enako spontano in impulzivno vedenje kot prej, izberete te moške pred drugimi. Dajejo vam navdušenje in veselje; tudi zato, ker ste eno najbolj zrelih nebesnih znamenj.

Dvojčica

Ženske tega nebesnega znamenja iščejo ljudi, ki so jim zelo podobni. Dvojčki so ponavadi zelo zabavne osebnosti in zato mislijo, da s starostjo človek običajno postane bolj dolgočasen in manj zabaven. Tako imajo radi ljudi, ki se lahko ujemajo z njihovo osebnostjo in energijo ter imajo tudi enake želje.

Škorpijonka

Škorpijoni imajo radi strastne in intimne odnose. Mlajši ljudje imajo običajno te lastnosti, zato ni presenetljivo, da bi ženske iskale mlajše partnerje. Te ženske tudi menijo, da bi bili zmenki s starejšimi moškimi dolgočasni, zato se za popestritev življenja raje privoščijo priložnostna razmerja z mlajšimi.

PREBERITE TUDI: 3 navade, ki uničijo vsako razmerje

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj