… imajo osebnost, ki ženske včasih kar malo obnori. Njihove izkušnje in modrost pomagajo ženskam, da se počutijo varne, zaščitene in priskrbljene. Bilo je veliko primerov, ko so se ženske poročile s starejšimi moškimi in skupaj živele uspešno življenje.

Da bi razvozlali razlog za to, je tukaj 5 žensk, ki delijo svojo zgodbo o tem, zakaj imajo raje starejše moške kot svojih let ali celo mlajše.

Ve, kaj hoče

“Zelo privlačno je videti, da ima moški občutek za smer v svojem življenju. Ve, kaj hoče od življenja, in to je lahko zelo motivirajoče, saj vas lahko vodi tudi k vašim ambicijam. Takšna podpora v razmerju je zelo privlačna.

Pripravljen na ustalitev

Ker starejši moški vedo, kaj hočejo, vedo, kdaj se želijo ustaliti. Torej, če iščete moškega za poroko, je starejši moški odlična izbira. V nasprotju z mlajšimi moškimi, ki so zmedeni glede svojega razmerja, so starejši moški pogosteje pripravljeni na večno zvestobo.”

Brezhibna predstavitev

“Starejši moški imajo način predstavitve, ki je preprosto brezhibna. So samozavestni, ostri in vedno povedo bistvo. Ni se jim treba pretvarjati, ko gre za izpoved ljubezni svoji ženski. Gredo za tem, kar hočejo.”

Načini razvajanja

“Starejši moški vedo veliko o razvajanju svoje ženske. Natančno vedo, kako poskrbeti, da se njihova ženska počuti posebno. Ne pustijo jih na miru in ne opuščajo romantičnih potez, ki bi jih lahko storili. Odkar sem se poročila s svojim fantom, ki je 9 let starejši od mene, se nisem niti enkrat pritoževala, da se počutim osamljeno ali da nimam dovolj pozornosti.”

Zrelost v kritičnih situacijah

“Starejši moški znajo obvladati prepire, kar je res občudovanja vredno. V kritičnih situacijah pokažejo veliko zrelosti. Ne obremenijo vas do te mere, da se vam sploh ne da govoriti. Namesto tega med prepirom učinkovito komunicirajo, kar je zelo pomembno.”

PREBERITE TUDI: Nasveti, ki jih upoštevajte, če ste v zvezi s starejšim moškim

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj