… tudi v Guinessovi knjigi rekordov. Elaine ima 46 let in prihaja iz Brazilije, po poklicu pa je bivša medicinska sestra. Rekord je prvič postavila leta 2000, ko je imela ‘le’ 462 piercingov, od tega kar 192 po obrazu: “Ljudje me pogosto gledajo ali se me želijo dotikati. Nekateri me hočejo celo poljubiti.”

elaine_davidson


Elaine nikoli ne odstrani svojih okraskov, ki skupaj tehtajo okoli 3 kilograme. Pravi, da ne čuti nobenih bolečin zaradi svojih piercingov ter da zelo trdno spi z vsemi piercingi na svojem mestu.

Kot lastnica mnogih talentov pa Elaine počne še kaj drugega, seveda prav tako nenavadnega: spi na žebljih, hodi po ognju in leži na steklenih črepinjah, ima pa tudi črn pas v judu, ki se ga je naučila na Japonskem. Rada ima posebne športe kot so potapljanje, jahanje in trampolin, obožuje pa tudi gledališče, menda predvsem zaradi izjemnih kostumov, saj se tudi sama rada zanimivo obleče.

Sicer pa Elaine ne uživa alkohola, ne jemlje drog in ne kadi in hoče, da ljudje to vedo, tudi zato, ker meni, da to, da je v Guinessovi knjigi rekordov, prinaša neko odgovornost, pomeni pa tudi veliko predanost.

Te dni pa je Elainino ime spet prišlo v javnost, a tokrat ne zaradi njenih številnih okraskov temveč ker se je – verjeli ali ne – poročila. Dogodek se je zgodil v sredo v Veliki Britaniji, srečni izbranec pa je javni uslužbenec v 60. letih in brez enega samega piercinga.

Elaine se je poročila v beli obleki, njen obraz pa je bil pobarvan zeleno.

elaine_davidson_poroka

(Foto: PA Photos)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj