Italijanska modna hiša je naznanila, da je pevka Zendaya njihov novi obraz, pri tem pa objavila tudi že prvi dve fotografiji. Sodelovanje je torej dogovorjeno že nekaj časa, če so z naznanilom počakali, da so lansirali tudi že prve fotografije.

Na obeh fotografijah pevka pozira bosonoga, pri čemer je na eni fotografiji oblečena v kremno-bel odtenek in ima tudi torbico v enaki barvi; na drugi pa je v črnem.

Zendaya, ki je tudi modna ikona, za znamko Valentino predstavlja idealno izbiro, pravijo. Kreativni direktor Pierpaolo Piccioli meni, da je “naravna predstavnica njegovega sodobnega koncepta romantike.”

Oblikovalec je v izjavi povedal tudi, da je “razlog, da so se odločili za Zendayo kot novi obraz Valentina, ker v popolnosti uteleša in predstavlja to, za čemer danes stoji Valentino. Je močna in odločna mlada ženska, ki uporablja svoj talent in svoje delo, da izraža sebe, svoje vrednote in svojo generacijo.”

Sicer ima Zendaya za sabo zelo uspešna leta, kar se tiče ambasadorskega dela; pred Valentinom je bila tudi obraz za Lancôme in Bulgari, skreirala pa je tudi modno kolekcijo za znamko Tommy Hilfiger.

“Počaščena sem, da so me izbrali za obraz Valentina,” je povedala. “Tako se veselim, da začenjam to izjemno sodelovanje s Pierpaolom in celo Valentino družino.”

PREBERITE TUDI: Rihanna postala obraz modne hiše Dior

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj