… v nesreči helikopterja v bližini mesta Calabasas v Kaliforniji, v helikopterju pa je življenje izgubilo še osem ljudi, med njimi njegova 13-letna hči Gianna. Glede na to, da je minilo le 365 dni, odkar je izgubila moža in hčerko, se Vanessa Bryant vsak dan spominja dni, ko so bili vsi skupaj. Žal se je v zadnjem letu srečala tudi z več neprijetnostmi, zadnja pa je bila z igralko Evano Rachel Wood, ki je kmalu po Kobejevi smrti razširila zgodbo, da je bil posiljevalec. Vanessa je šele zdaj spregovorila o tem.

Jeza je tlela leto dni in Vanessa je morala spregovoriti. Oglasila se je preko Instagram zgodbe.Vaša netočna, nesramna, neobčutljiva in obrekovalna objava, v kateri ste mojega Kobeya označili za posiljevalca in to kmalu po njegovi smrti, je grozljiva. Prav zaradi takega vedenja morajo nedolžni Afroameričani pogosto v zapor zaradi dejanj, ki jih niso storili. Takšne obtožbe ne pomenijo, da je nekdo kriv,” je jezno zapisala Vanessa, ki se ji je Evanina objava znova pojavila na družbenih omrežjih.

Skupaj s tem so bile tudi zgodbe o nezvestobi v njuni zvezi.  Čeprav javnost ve, da nekoč v njuni romanci košarkar ni bil zvest, po poročanju ameriških medijev tudi Vanessa ni bila zvesta svojemu možu. Poleg tega naj bi ga varala z enim izmed soigralcev. Čeprav ni natančno znano, za koga gre, mediji trdijo, da se je to zgodilo pred nekaj več kot petimi leti. Vanessa teh objav ni komentirala, a mnogi so prepričani, da je skrito sporočilo s fotografijo poslala na Instagramu.

“Tri mesece se je videvala s Kobejevim nekdanjim soigralcem in mu je lagala, da gre s prijatelji na večerjo. Nikoli ni izvedel, kar je še boljše, ker bi se mu srce zlomilo na sto kosov,” je takrat dejal neimenovani vir, domnevno blizu družine Bryant.

PREBERITE TUDI: Pamela Anderson ima ponovno novo pričesko

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj