Katja in Mišel sta svojo ljubezensko zgodbo pričela na spoznavnem portalu ona-on.com, kjer je Mišel kliknil na Katjin profil in ji napisal prvo sporočilo.

Čeprav je njuno dopisovanje nekaj časa zastalo, pa sta se znova našla poleti, ko je Mišel ponovno kliknil Katjo in kot pravi sama: “Od tistega trenutka sva bila nerazdružljiva. Zjutraj se oči nisem odprla, sem bila že na telefonu. Dopisovala sva si vse do poznih večernih ur.”

Njuna ljubezen traja že 2 leti in čas je, da jo okronata s sanjsko poroko. Da bo njuna poroka prav zares sanjska, bosta poskrbela portal ona-on.com in portal omisli.si/poroko, kjer je na enem mestu na voljo več kot 4.000 preverjenih poročnih ponudnikov in kjer več kot 60% bodočih mladoporočencev najde prave poročne ponudnike zase.

Sanjska ona-on.com poroka 2020: Načrtovanje v polnem teku

Poročni dan Katje in Mišela se hitro bliža, mladoporočenca pa sta te dni polno zaposlena s pripravami, pri katerih jima pomaga poročna načrtovalka Tatjana Ovsenek iz Chic Weddings. Svatje so na svoje domove že dobili posebna kaligrafska vabila, ki so jih pripravili pri Literas Kaligrafiji.

Katja in Mišel sta že izbrala obleki za svoj popoln poročni dan – našla sta ju v poročnem salonu Krinolina. Nevesta je tudi že preizkusila ličenje vizažistke Maje Ašič in izbrala popolni make-up za najpomembnejši dan. Kaj pa frizura? Seveda, tudi to je Katja že preizkusila – za svečano poročno pričesko bodo poskrbeli v frizerskem salonu Ježek.

Kako bo potekal poročni dan?

Svoj “da” bosta Katja in Mišel dahnila na idilični lokaciji v naravi, na Piknik prostoru Duplek, kjer si bosta izmenjala poročna prstana, ki so ju po njunih željah pripravili v Zlatarnici. Mladoporočenca bosta v zakon pospremila Uroš in Tjaša, ki bosta pela na civilnem obredu.

Katja in Mišel se bosta nato z luksuznima avtomobiloma, ki jima ju bodo posodili pri Porsche Inter Auto, odpeljala na cerkveni obred. Ob ponovni zaobljubi bodo odmevali zvoki violine izpod rok violinistke Inge iz Poročnih strun.

Po obeh slavnostnih obredih bo sledil poročni žur do jutra, za katerega bo poskrbel ansambel Meh Ekspres. Slavje bosta Katja in Mišel otvorila s plesnimi koraki, ki se jih bosta naučila pri plesnemu učitelju Alešu iz plesne šole LaBolita.

Za piko na i čudovitemu poročnemu dnevu bosta mladoporočenca svojim svatom postregla s torto, ki jo bodo pripravili pri Torte Bella. Za konec sanjske poroke bo mladoporočenka Katja izvedla še eno poročno tradicijo: proti koncu slavja bo “izbrala” novo nevesto – z metom poročnega šopka, ki ga bodo skupaj z ostalo cvetlično dekoracijo pripravili v cvetličarni Vrtnica.

Na svoj sanjski poročni dan se bosta mladoporočenca za vedno spominjala s pomočjo poročnih fotografij, ki jih bo zanju posnel Marcel Jereb Photography ter s pomočjo poročnega videa, ki ga bo zajela in uredila snemalna ekipa Najlepši dan.

Ona-on pare čaka paket 6 daril!

Na ona-on.com se je od leta 2001 spoznalo že več kot 25.000 parov! Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com in bi se sanjsko poročila? POGLEJTA, kako lahko prideta do sanjske poroke.

Če poroke še ni na vidiku, pa se lahko vseeno razvajata na naš račun. POGLEJTA, kako prideta do paketa kar 6 nagrad. Psst, vsebuje različna razvajanja v dvoje. 🙂

Če ti še nisi med tistimi srečneži, ki načrtujejo poroko in še iščeš pravo osebo zase, pa BREZPLAČNO preizkusi portal ona-on.com. 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj