Max Factor z veseljem razkriva sodelovanje s svetovno znano Victoria's Secret modno revijo. Partnerstvo z najbolj ikonično blagovno znamko spodnjega perila je zgodovinski dosežek. Max Factor bo poskrbel za nepozaben videz manekenk na tej težko pričakovani modni reviji. Z več kot 100 let izkušnjami s področja umetnosti ličenja in razvoja izdelkov, se nadaljuje poslanstvo Max Factorja, da navdihne in preobrazi ženske, da izrazijo sebe in svojo lepoto.
 
 
Victoria’s Secret in Max Factor ekipa umetnikov ličenja bodo ustvarili brezhiben videz, ki bo obudil naravno, vendar še vedno glamurozno in očarljivo lepoto manekenk, ki bodo predstavile novo kolekcijo spodnjega perila.  Videz bo vključeval maskaro False Lash Epic, ki je uradna maskara revije. Videz oči se bo dopolnjeval z ostalimi Max Factor izdelki, ki bodo skupaj z maskaro ustvarili ikoničen, svež in zapeljiv Victoria’s Secret videz.
 
 
Komentar na naznanitev sodelovanja. Karen Owen, VP Marketing Max Factor pravi: “Victoria’s Secret modna revija je svetovno najbolj vzburljiv, eksploziven in ikoničen trenutek mode, zato ga že težko pričakujemo. Komaj čakamo da pokažemo moč preobrazbe z novo Max Factor maskaro na svetovno znanih Victoria’s Secret modelih”.
 
V začetku tega meseca je Max Factor razkril, da je svetovno znan model in Viktorijin angelček, Stella Maxwell, postala nova ambasadorka blagovne znamke. Stella, ki si je angelska krila nadela leta 2015, bo predstavila Max Factor kampanjo za leto 2017. Pridružila se bo Viktorijinem Angelčku Candice Swanepoel, ki je prav tako del Max Factor družine.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj