… preiskave zaradi uboja. Oblasti so na podlagi naloga za preiskavo dobile nalogo, da preiščejo stvari in okoliščine, ki kažejo na to, da je dr. Conrad Murray, Michaelov osebni zdravnik, zagrešil uboj. Murray, ki je bil ob Michaelu ob njegovi smrti, je že od vsega začetka ključna oseba preiskav, v katerih so med ostalim zasegli 27 tablet za hujšanje phentermine, tablete za sprščanje mišic, dva trda diska in elektronska sporočila. Odvetnik dr. Murraya Edward Chernoff je potrdil, da so izvedli preiskave in zasegli več predmetov.

Dr. Conrad Murray, Michaelov osebni zdravnik­

­Dr. Conrad Murray, Michaelov osebni zdravnik

Murray, sicer kardiolog, je bil zaposlen kot osebni zdravnik Michaela Jacksona le nekaj tednov preden je le-ta umrl. Bil je na posesti Michaela Jacksona v Los Angelesu, ko je bil zvezdnik najden nezavesten in ga skušal neuspešno oživiti. Ko so ga želeli zaslišati, so dobili na voljo le njegovega odvetnika, a brez dr. Murraya.

Eden najpomembnejših elementov preiskave pa je zagotovo zelo močan anestetik, za katerega sumijo, da je glavni vzrok za Michaelovo smrt. Na Michaelovem posestvu so namreč našli precejšnje količine tega zdravila.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj