Nova kolekcija za pomlad 2018

Nova kolekcija nakita Rays of sunshine je sestavljena iz motivov spomladanske narave in čudovitih sončnih žarkov, ki prebudijo vse okoli nas. Zlato je odslej dostopno v novi dragi kovini, PANDORA Shine. Nakit, izdelan iz srebra in z 18-karatno zlato prevleko, je PANDORA Shine zadnja pridobitev v PANDORA izboru visokokakovostnih kovin.

Razkošni rumeni in oranžni odtenki ustvarijo čudovito zgodbo nove kolekcije z mojstrsko ročno dokončanimi detajli. Nove inovativne ogrlice, zapestnice in obeski, se čudovito lesketajo, vanj pa so odtisnjeni očarljivi sončni motivi.

Kolekcija je dobila navdih v sončnem sijaju, ki ga ima prečudovit zlat odtenek PANDORA Shine in tako poudarja osebnost in edinstvenost dame, ki ga nosi. S svojo unikatnostjo in sijajem dopušča ženski občutek kreativnosti in samoizražanja, da zasije od znotraj navzven.

Dve osupljivi kolekciji

S premiero kolekcij nakita Bee Mine in Rays of Sunshine kot tudi ikoničnih PANDORA dizajnov in stilov omejenih izdaj, je PANDORA Shine naravnost idealna za ustvarjanje osupljivih, sijočih videzov. Pomešajte, kombinirajte in stilirajte nove PANDORA Shine kose na edinstven način, ki poudarja vaš naravni sijaj. Zasijte v novih prečudovitih odtenkih.

Živahni in natančni detajli ročno dokončanega nakita prikazujejo zgodbo o PANDORA kolekciji po navdihu Bee mine in PANDORA Shine. Nova mešanica kovin je sestavljena iz srebra z 18k zlato prevleko.

Čebela kot simbol moči

Natančno oblikovana čebela je simbol moči in ima posebno vlogo v novi kolekciji. Sijaj medene barve, črne linije emajla, rumeno obarvani cirkoni in geometrijski simboli panja čudovito zasijejo na elegantnih obeskih, uhanih in verižici, ki vašemu stilu dodajo očarljiv dodatek.

Nova PANDORA zapestnica ‘snake chain’ pa je povsem nova sodobna oblika zapestnice, bo dodala nov preobrat vsakemu videzu. Zapestnica ima poseben način zapenjanja z drsnim zatičem, z njo pa lahko postanete kreator svojega nakita. Dodajte še uhane in sestavite unikaten izgled s kombiniranjem ogrlic in obeskov. Za zaključek pa dodajte še čudovito žareč kos nakita iz nove kolekcije Rays of Sunshine.

Obvezni kosi nakita te sezone se čudovito ujamejo z ikoničnimi PANDORA dizajni, ki so sedaj na voljo tudi v kolekciji PANDORA Shine. Pomešajte in kombinirajte izdelke za edinstven in sijoč način.

Dovolite, da vaša osebnost zasije v vseh pogledih.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj