… da bosta z njegovo prvo bivšo ženo, 51-letno Jennifer Aniston, spet skupaj. Čeprav so svetovni mediji že večkrat izjavili, da sta znova par, uradne potrditve še vedno ni. Zdaj pa so se znova pojavile domnevne fotografije Jennifer in Brada s skupnih počitnic na Karibih, revija New Idea pa trdi, da so bile posnete na otokih Turks in Caicos, kjer je Brad praznoval novo leto. Prepričani so, da je to dokaz, da sta Jennifer in on obnovila njuno ljubezensko razmerje.

Brad je silvestrovo preživel na Turks in Caicos, čeprav so ameriški mediji poročali, da je bil tam v družbi svojega prijatelja Flea, člana Red Hot Chilli Peppers, in njegove žene Melody Eshani. Zabavali so se ob potapljanju, kmalu pa se jim je pridružila tudi Jennifer, trdi vir. Pri tem je poskušala biti čim bolj neopazna in je na otoku pristala s svojim letalo,. ‘Tako ona kot Brad se po svojih najboljših močeh skrivata, da sta v zvezi. Ta praznik je bil za njiju kot novo poročno potovanje “, se je pošalil notranji vir, ki ju je “zašpecal”.

Brad se sicer z bivšo ženo Angelino Jolie še vedno bori za skrbništvo nad njunimi otroki. Borbi kar ni videti konca, saj se oba oklepata svojih odvetnikov in argumentov, zakaj drug ne bi smel dobiti skrbništva. Kot kaže bo boj še dolgo trajal.

PREBERITE TUDI: Jennifer Aniston bo posvojila otroka

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj