… podatke, ki so razkrili, da stran uporabljajo večinoma moški, ki iščejo ženske za varanje svojih žena in partnerk. Ostali, ki so videli značaje in početje teh moških, so bili seveda popolnoma šokirani, strokovnjake pa je zanimalo, zakaj se samske ženske odločajo za vezane moške in prišli do naslednjih ugotovitev.

Vezani moški jim dajejo občutek vznemirjenja, nevarnosti

Nekatere ženske imajo rade vznemirjenje, občutek potencialne nevarnosti in drame, ki jih prinese položaj ljubice. Medtem, ko nekatere iščejo stabilnost in varnost, druge potrebujejo divji vrtinec, ki ga prinese takšno razmerje. “Ne marajo ‘dolgočasnih’ razmerij,” je povedal dr. Scott Stanley s centra za Center Zakonske in družinske študije univerze Denver. “Uživajo v skrivnostnosti in vznemirjenju afere.” Tovrstne potrebe – po tako pogostem in intenzivnem vznemirjenju, adrenalinu – pa seveda izvirajo iz nezdravih izkušenj v otroštvu.

Vezani moški onemogočajo težave z intimnostjo

Če ima ženska težave  z intimnostjo in navezovanjem, se bo odločila za izključno spolna razmerja ali vezanega moškega. Če imajo težave z intimnostjo, lahko pri njih povzroči vzorec, da jih neprestano privlačijo le ljudje, ki se jim ne morejo zavezati. “Izberejo razmerja, ki se dolgoročno skoraj zagotovo ne bodo obnesla,” je povedal dr. Stanley.

Vezani moški delujejo odrasli in odgovorni

“Ko samske ženske vidijo za moške, ki živijo pri starših in igrajo video igrice, so jim poročeni moški, ki so bili pripravljeni prevzeti odgovornost in obveznosti, privlačni,” je nadaljeval Stanley. Vezni moški so že pokazali svojo odraslost s tem, da so se zaposlili in prevzeli odgovornost moža in očeta.

Kaj meniš o teh ugotovitvah strokovnjakov? Si že oz. ali bi bila pripravljena stopiti v vlogo ‘druge ženske’?

 

Vit: bodyrock.tv

1 komentar

  1. Zanimivo, da ste povzeli raziskavo s strani te strani. Ob kraji podatki in pregledu se je izkazalo, da je večina profilov žensk (ki je bilo zelo malo proti profilom moških – nekaj tisoč pri več milijonom) lažnih in so bili ustvarjeni samo zato, da moški plačujejo za sporočila ženskam, ki so v bistvu lažni profili ustvarjeni s strani uslužbencev podjetja.

    Tako da, lahko napišete še članek zakaj moški uporabljajo takšne strani.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj