Gigi Hadid je bila letos izbrana v elitno vrsto manekenk, ki bodo nastopile na Victoria’s Secret Show 2017, ki se bo odvila 28. novembra v Šanghaju.

PREBERITE TUDI: Victoria’s Secret: dragoceni nedrčki skozi leta

Manekenka Gigi Hadid je avgusta veselo oznanila novico, da bo tudi letos nastopila na izjemno priljubljeni modni reviji. Na modni pisti Victoria’s Secret je Gigi sicer prvič nastopila leta 2015, prav tako pa je nastopila tudi lani. Tudi letos se je nastopa izjemno veselila, zdaj pa je svojo prisotnost nenadoma odpovedala.

Razlog odpovedi ni znan, je pa na Twitterju zapisala, da je izjemno razočarana; “Tako sem žalostna, da mi ne bo uspelo nastopiti na Kitajskem. Rada imam svojo Victoria’s Secret družino, in zv mislih bom z njimi. Komaj čakam, da bom lahko spremljala čudovito modno revijo in komaj čakam na naslednje leto!”

Gigijina mlajša sestra Bella Hadid je prvič nastopila lani in bo nastopila tudi letos, česar se neizmerno veseli, saj je zapisala; “Samo še 5 dni! Tako sem navdušena, komaj čakam, da se vidimo, Šanghaj“! Letos je nastop sicer odpovedalo še kar nekaj manekenk; Irina Sharipova, Kate Grigorieva, Julia Belyakova, in Dasha Khlystun. Vzrok odpovedi naj bi tičal v tem, da punce niso dobile odobrenih viz.

PREBERITE TUDI: Victoria’s Secret modna revija 2017: vse, kar morate vedeti

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj