Zac Efron je v petek na Instagramu delil utrinke z izleta, ki se ga je udeležil z mlajšim bratom Dylanom. Med temi je bilo tudi nekaj posnetkov, na katerih sta brata pokazala svojo zavidanja vredno, fit postavo.

35-letni zvezdnik filma Firestarter je svojo objavo na Instagramu začel s fotografijo, kjer na čolnu pozirata v kopalkah, pri čemer lahko občudujemo njuni mišičasti telesi. Drugi posnetek prikazuje Zaca, ki je po kopanju stopil na čoln, da se jasno vidijo njegove izklesane trebušne mišice.

Na naslednjih fotografijah brata igrata golf na bližnjem igrišču s pogledom na jezero. V enem od zabavnih videoposnetkov izgleda, da je Zac zgrešil zamah, zaradi česar je žogica odletela v desno. Fotografije je opremil z datumom, na katerega so bile najverjetneje posnete: “8/31/23.”

 

To ni prvič, da si je igralec to poletje privoščil oddih na plaži – julija je Zac pokazal svoje popolno telo na luksuzni jahti v Saint-Tropezu v Franciji, kjer je skočil na vodni skuter in se prevažal po morskih valovih.

Zvezdnik je sicer ponovno okrepil svoje telo za prihajajoči rokoborski film The Iron Claw, ki ga pripravlja A24 in v katerem spremlja vzpon in padec družine Von Erich, dinastije rokoborcev, ki so imeli velik vpliv na ta šport od šestdesetih let prejšnjega stoletja do danes.

V filmu bo upodobil nekdanjega profesionalnega rokoborca Kevina Von Ericha, v katerem igrajo tudi Jeremy Allen White kot Kerry Von Erich, Harris Dickinson kot David Von Erich in Stanley Simons kot Mike Von Erich. V filmu igrajo tudi Lily James, Holt McCallany in Maura Tierney.

Zac je za revijo Men’s Health povedal, kako se je pripravljal na vlogo, in pojasnil, da je tokrat uporabil drugačen pristop kot pri treningu za film Baywatch. Povedal je, da je “po okrevanju po napornih treningih za vlogo iz leta 2017 za dolgo časa padel v hudo depresijo”.

“Ne vem, ali je ta videz Baywatch res dosegljiv,” je dejal. “V koži je preprosto premalo vode. Videti je, kot da je lažna; videti je, kot da bi jo izdelali s pomočjo računalniškega inženiringa. In za to je bil potreben Lasix, močni diuretiki. Zato mi tega ni treba početi. Veliko raje imam dodatna dva do tri odstotke telesne maščobe.”

PREBERITE TUDI: Eden najbolj priljubljenih zvezdnikov razkril, da ima hudo fobijo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj