Želite izgledati uglajeno in profesionalno, vendar se ob vsej čudaški modi zadnjih let počutite nekako osamljene.

Upoštevajoč, koliko formalno je vaše delovno mesto, imate vedno možnost, da v svoja poslovna oblačila vnesete svoj osebni slog. Lahko gre za subtilne spremembe – npr. vintage svilen šal in najljubše mokasinke; ali pa se v bolj običajnih okoljih lahko oblečete skoraj tako, kot bi šli na sprehod, z nekaj prilagoditvami (npr. kratek top in pajkice naj ostanejo doma).

Prav tako vam mora biti udobno. Ko skačete s sestanka na kosilo na konferenčni klic in več ur sedite na enem mestu, se morate izogibati pretesnim čevljem in oblačilom ali oblačilom, ki razkrivajo preveč. Te podrobnosti, ki to pravzaprav niso, lahko pomenijo razliko med delovnim dnem brez stresa in delovnim dnem, polnim nadležnih frustracij.

Predstavljamo vam 6 spomladnskih videzov, ki so dovolj elegantni za večino pisarn, a še zdaleč ne dolgočasni.

1. Ohlapen volnen suknjič + temen skinny džins + gležnjarji s peto

Medtem ko raztrgan džins nikakor ni primeren za pisarniško okolje, pa so gladke črne skinny hlače drugačna zgodba, še posebej, če jih kombinirate s škornji s peto in enostavnimi vrhnjimi kosi.

2. Suknjič + daljše krilo + špičaste balerinke

Če vsak dan 8 ur sedite za pisalno mizo, boste morda ugotovili, da je krilo veliko manj omejujoče kot hlače. Blazer bo poskrbel, da bo videz videti poslovno.

3. Preprosta črna obleka + mokasini

Navadna črna obleka sicer ni nova zamisel za pisarno, a namesto, da jo dopolnite s salonarji, posezite po mokasinkah in ustvarite preprostejšo in trendovsko kombinacijo.

4. Bela srajca + široke hlače + strukturirana torba

Z belo srajco z gumbi in širokimi hlačami po meri resnično ne morete zgrešiti; različica te kombinacije bo delovala v vsaki pisarni, ne glede na to, kako formalna je.

5. Kostim + rebrasta majica + svilen šal

Če želite obleko v slogu leta 2023, zamenjajte črn kostim s čokoladno rjavo ali temno modro. Svilen šal ali ruta bo temu preizkušenemu videzu dodala ženstven pridih.

6. Trenčkot + oprijete hlače + salonarji

Za jutranjo vožnjo na delo se odenite v klasični trenčkot, pod njim naj bodo ozke poslovne hlače. Predlagamo, da si vzamete čas in poiščete kakovosten par salonarjev, ki vas ne bo motil ali žulil četudi jih boste nosile vsak dan.

PREBERITE TUDI: 3 videzi z modnih pist, ki jih dejansko lahko nosimo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj