Peticija v podporo predanim, pokončnim zdravnicam in zdravnikom, zobozdravnikom in ostalim zdravstvenim delavcem, ki imajo srce za sočloveka.

  • Za vse srčne, človečnosti polne zdravnice, zdravnike, zobozdravnike in vse druge zdravstvene delavce, ki jim je zdravje ljudi resnično na prvem mestu.
  • Za vse neomajne zdravnice in zdravnike, ki s svojim delom dobesedno udejanjajo, živijo Hipokratovo prisego. Njihovo poslanstvo je pomoč sočloveku.
  • Za vse, ki vztrajajo pogumno in pokončno v svojih stališčih, kljub na žalost neznosnim pritiskom kolegov iz lastnih vrst.

Ob pogromu Zdravniške zbornice Slovenije moramo pokazati, da je drugo mnenje v Sloveniji ves čas zatirano, onemogočeno. Iniciativa slovenskih zdravnikov je VEST medicinske stroke, če želimo, da bo drugo mnenje slišano potrebujejo NAŠO PODPORO, NAŠ GLAS. Naj glas o njihovem delu seže onkraj meja Slovenije.

Podpisniki peticije zahtevamo, da javni zavod RTV omogoči oddajo v kateri bo DRUGO mnenje strokovnjakov enakovredno zastopano. Vse do danes tovrstnega soočenja ni omogočil niti EN SAM osrednji slovenski medij.

Javna RTV je nenazadnje NAŠA zato imamo pravico SLIŠATI obe plati medalje, ker gre za NAŠE zdravje; zavedajoč se, da je zdravje najprej ODGOVORNOST vsakega posameznika imamo pravico DVOMITI in VEDETI.

Zdravniki načelu z dr. Beovićevo pozivajo k ukrepanju proti zdravnikom, ki delujejo v Iniciativi slovenskih zdravnikov. Njihovi zapisi dobijo prostor v osrednjih medij praktično takoj, kljub pavšalnim trditvam in pavšalnim, nestrokovnim odgovorom; Iniciativa slovenskih zdravnikov na številna strokovna pisma in dileme, ki se porajajo po vsem svetu, vprašanja, predložene znanstvene raziskave, ne dobijo odgovorov.

Več si lahko preberete in podpišete peticijo TUKAJ.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj