Yves Saint Laurent Rouge Volupte so šminke čudovite kremne teksture, ki se zlije z vašimi ustnicami. Ob nanašanju postane skoraj tekoča, tako gladko in brezhibno drsi po nežni koži ustnic. Gladka in božajoča tekstura daje pravi užitek ob nanašanju, hkrati pa vsebuje zaščitni vlažilni in hranilni kompleks, ki bo vaše ustnice ščitil pred izsušitvijo in jih ohranjal mehke, negovane, napete in mladostne. Končni videz ustnic je nežno sijoč in vlažen.

Yves Saint Laurent Rouge Volupte
Yves Saint Laurent Rouge Volupte

Izjemno čutna tekstura je skrita v elegantni embalaži z zapeljivimi ženstvenimi oblinami. Zlato pakiranje ima izrezljan logotip YSL, ki hkrati odkriva odtenek šminke, na vrhu embalaže pa je priročno ogledalce, ki omogoča nanos šminke Yves Saint Laurent Rouge Volupte kadarkoli in kjerkoli.

Yves Saint Laurent Rouge Volupte­

Na voljo je neverjetnih in nadvse prefinjenih in uporabnih 18 odtenkov, ki zajemajo vse od svetlih roza in bež do koralnih, oranžnih, intenzivno roza, rjavih in rdečih odtenkov.
Priporočena cena je 28 €, sredi septembra pa jih lahko pričakujete tudi na naših policah parfumerij.­

3 KOMENTARJI

  1. no, tele pa res že nestrpno pričakujem. me pa moti trend dvigovanja cen dekorative tja v višave, sedaj so maskare že vse kar po 26-28

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj