Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis À Lèvres Pop Water – barva, sijaj in obstojnost brez kompromisov. Prozorna formula z vlažilnim učinkom in ljubeznijo do živopisnih, očarljivih barv.

Živopisne barve in vlaženje v enem

Polepšajte svoje ustnice s prozornimi odtenki z vlažilnim učinkom. Prinaša intenzivne, a prozorne barve, ki ustnice naredijo sijoče in vlažne. Šest odtenkov prozornih, živopisnih barv, popolnih za vsakodnevno uporabo. Inovativni pristop za lahkoten, vlažilen in obstojen učinek.

Vodna senzacija

Obstojna barva in sijaj Vernis À Lèvres Pop Water zagotavljata obstojne barve ter sijaj z deseturnim vlažilnim učinkom. Vodna tekstura visokega sijaja se z ustnicami popolnoma zlije, jih ne izsuši in ne izgubi učinka. Ustnice so prožne in mehke ter zagotavljajo občutek ugodja.

Formula visoke tehnologije

Za Vernis À Lèvres Pop Water je YSL Beauté še enkrat našel svoj navdih v slaščicah: od sladkanih mandljev in jagod, posipanih s sladkorjem, do gumijastih bombonov živih barv ter prozornih tekstur.

Odtenki

YSL Beauté s svojim izdelkom Vernis À Lèvres Pop Water predstavlja povsem nov način uživanja v razkošju barv: Lloyd Simmonds, kreativni direktor Makeup YSL Beauté, je ustvaril vročo kolekcijo šestih opaznih odtenkov, navdihnjenih z vodo.

  • št. 201 Dewy Red: izbruh rdeče svežine;
  • št. 202 Rouge Splash: poteza z rdečo barvo, ki pritegne pozornost;
  • št. 203 Eau De Corail: koralni odtenek za vroče poletne dni;
  • št. 204 Onde Rose: privlačen rožnat val;
  • št. 205 Pink Rain: malina, ki poteši žejo in se ji ni mogoče upreti;
  • št. 206 Misty Pink: prečiščena rožnata v pršilu.

"Vernis à lèvres pop water predstavlja doslej nevideno ravnovesje med sijajem in barvo – prozorni sijaj odseva daje barvam kanček sodobnosti in svežine, ki si jo boste zapomnili. Obožujem jih zato, ker so, zahvaljujoč vrhunski tehnologiji, s katero sta prozorna tekstura in sijaj združena v očarljiv spoj, osvežujoče ter prefinjene. S tem izdelkom ne morete zgrešiti – prav vsaka ženska bo našla odtenek, ki ji ustreza."
Lloyd Simmonds, kreativni direktor Makeup YSL Beauté

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj