Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats se vrača s paleto štiri uporniških odtenkov. Vsak je obogaten z rokovskim mat finišem, ki ustnicam podari učinek usnja in poskrbi za dinamičen rezultat. Rouge Pur Couture The Mats, ki se skriva v zlatem ohišju, ki spominja na visoko modo in nosi podpis YSL Cassandre, znova pooseblja prestiž rokenrola.

Norost, ki jo povzročajo izdelki za matiranje, obsedenost z ustnicami

Nežen, skoraj usnjen finiš poudari udarno barvo ustnic z divjim, čutnim in zloglasnim slogom. Rouge Pur Couture The Mats, drzen, čaroben in neskončno privlačen, ponuja natančno barvo za ustnice z inovativno močjo pigmentov.

Napredna formula

Obstojna moč, barva, ki se splača, in gladek nanos. Rouge Pur Couture The Mats razkriva resnični mat finiš z izjemnim udobjem. Popolna kombinacija ostre barve in žametne teksture v obogateni formuli za žameten učinek finiša.

Eksplozija bogastva barv

Štirje novi odtenki rdečil za ustnice, ki dopolnjujejo paleto šestih že obstoječih rdečil Rouge Pur Couture The Mats, se ponašajo z intenzivnimi pigmenti, ki zagotavljajo videz rokovske zvezde. To so upornice v obliki rdečila za ustnice, združene v promocijsko podobo Care Delevingne. Kdo bi bolje utelesil neuklonljiv rokovski duh YSL Beauté?

Odtenki, ki se ponašajo z neomajnim vplivom N° 215 Lust For Pink, so naslednji:

  • Št. 215 rožnato poželenje: Sproščena fuksija, ki izstopa v množici  
  • Št. 216 rdeči spopad: Zemeljsko rdeča, ki ustnice postavi v središče sveta  
  • Št. 217 gole težave: Vročekrvni rif na terakoti
  • Št. 218 koralna mešanica: Trdoživa rdeča s prodorno oranžno

Informativna cena ~ 34,14€

Rouge Pur Couture The Mats. Rdeča, ki me spremeni.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj