Presenetljiva savana Amboseli, neskončna širina zemlje in neba, ob vznožju gore Kilimandžaro, to je fantastično ozadje poletne kolekcije 2009.

Yamamay Yamafrica
­Yamamay Yamafrica­

  • Safari je najbolj divji del kolekcije Yamafrica. V vetru plapolajoči lasje »bojevnic«, ki se  premikajo med drevesi savane, živali in magična svetloba sončnega zahoda. Živalski vzorci, tople barve in etnični navdih.
  • Kot angel nad Masaji se blešči naš model, pisane kopalke, kot se le da, to je Malaika. Odkrijte vzorce Watamu, Goa ali Malindi: obilo svetlih barv, geometrijskih oblik, okrasnih vezenin in našitih cekinov. Poletna zbirka predstavlja veliko stilov in oblik, ki ustrezajo vsaki ženski: bikini ali push up; hlačke, tangice ali brazilke. Poleg tega pa čarobne enodelne kopalke in ogrinjala za prosti čas in poletne večere.
  • Tucheze, med zemljo in nebom, kjer se razgled izgubi med neskončnim horizontom in zagorelimi moškimi, ki plešejo na soncu, nežno in čutno. Modeli so trije kenijski fantje, oblečeni v ekskluzivne pisane kopalke ‘Made in Brazil’. Najdemo tudi ogromno ogrinjal v svetlih barvah, s cvetličnimi potiski: to je Yamamayev način življenja.
  • Malkia, afriška kraljica, ki vodi naravo in vodo. Odkrijte uglajeni bikini z dragocenimi kamni, okrasnimi vezeninami in zlatimi dodatki ter pritrjenimi cvetlicami in cvetličnimi potiski na najizvirnejših kosih.
  • Maisha v afriškem jeziku svahíli pomeni življenje: popoln predlog za fotografiranje kolekcije med kenijskim kristalnim morjem in belim peskom. Modeli delujejo kot morske deklice, ki so ravnokar stopile iz morja v elegantnih kopalkah kolekcije JLO za Yamamay ali v bikinijih, obogatenih z biseri, koralami in morskimi potiski.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj