Kako čas leti! Kar 9 let je minilo odkar sta Catherine Middleton, sedaj vojvodinja, in princ William, stopila v zakonski stan. Ceremonijo je zgolj v Veliki Britaniji po TV spremljalo preko 26,3 milijona ljudi.

Kate je nosila obleko Alexandra McQueena, ki jo je skreirala Sarah Burton in med ženskama se je tako ustvarila trajna vez in dolgoročno sodelovanje. Od takrat je bila namreč Kate pogosto oblečena v njene kreacije, med drugim tudi na poroko princa Harryja z Meghan Markle leta 2018, ko je izbrala elegantno plašč-obleko, ki jo je imela že ob krstu hčerke Charlotte leta 2015.

Par sta postala že v študentskih letih, se vmes nekajkrat razšla, a očitno nista mogla eden brez drugega. Po 9 letih je njuna veza videti še vedno močna in trdna; sta pa tudi starša trem otrokom: Georgu, Charlotte in Louisu.

Uradni Instagram račun palače Kensington je tako včeraj objavil fotografijo, o katerih so se zahvalili svojim sledilcem: “Danes pred devetimi leti – hvala vsem za vaša prijazna sporočila ob obletnici poroke vojvode in vojvodinje Cambriške!”

Spodaj pa je nekaj njunih najbolj prisrčnih skupnih trenutkov.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton spregovorila o težkih nosečnostih in materinstvu na očeh javnosti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj