Weyergans­

Styler Cream krema se uporablja pri Diferencirani Celulitni Terapiji (DCT) in za podaljšano nego doma. Na splošno služi za izboljšanje kožne slike pri celulitu. Styler krema z izvlečki, ki jih vsebuje, pripomore k aktiviranju limfne cirkulacije, uporablja se preventivno in pri že vidnem celulitu. Tokoferol (vitamin E) in vlažilci kožo negujejo in varujejo.

Styler krema se uporablja za vse dele telesa. Se hitro vpije in kložo globinsko nahrani. Uporablja se jo vsak dan zjutraj, tako, da se jo s krožnimi gibi in nežnim pritiskom razmaže od gležnjev do dimelj. Na rokah se jo vmasira od zapestij do podpazduh.

AE Stick je poseben preparat, ki se uporablja pri mnogih obravnavah v High Care Centru. Pri DCT je AE Stick tudi obvezna podpora za nego doma. AE Stick podpira lokalno izgorevanje uskladiščenih maščob, ki se nalagajo predvsem na stegnih, zadnjici, trebuhu, bokih in nadlahteh.

AE Stick kot kuro uporabljamo enkrat dnevno, nato vsake dva do tri dni. AE Stick nanesemo na očiščeno kožo. Pred uporabo ga pretresemo, po uporabi pa postavimo na pokrovček. AE Stick doziramo z vrtenjem, tako, da gremo samo enkrat preko problematičnih področij. Že čez kratek čas kožna površina pordeči, včasih se pojavi tudi koprivnica. Taka reakcija je zaželena, vendar obstaja možnost, da pordečitev omilimo, če predel z vlažnimi rokami zelo na kratko zmasiramo. AE Stick uporabljajte varčno in samo na problematičnih predelih, saj je izjemno koncentriran in učinkovit tretma.

Weyergans izdelki proti celulituAlpha Mousse
pena se uporablja po vsem telesu za podporo pri obravnavi celulita, pri šibkem vezivnem tkivu, pri valoviti in nepravilni kožni površini, ter za večjo učinkovitost in skrajšanje različnih kozmetičnih obravnav. Vsebuje fitohormone, ki stimulirajo celice in pospešujejo njihovo prekrvavitev, kofein, semena guarane in karnitin.

Peno Alpha Mousse uporabljajte najmanj štiri tedne dvakrat dnevno. Po štirih tednih samo še enkrat na dan, najbolje zjutraj. Alpha Mousse pred uporabo pretresite. Vsak dan ga tanko nanesite na predele, kjer naj bi se slika kože izboljšala.

Vsi našteti in tudi ostali izdelki profesionalne znamke Weyergans High Care so na voljo izključno v Weyergans High Care centru v Ljubljani na Dunajski 107, ker vam bodo tudi svetovali in vam s posamezniku prirejenimi terapijami učinkovito pomagali pri odpravi celulita in ostalih ­nadlog in težav.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj