­Spodnje perilo

Poleti je spodnje perilo še bolj pomembno kot v kateremkoli drugem letnem času, saj se skozi poletne oblekice, majčke in krila vidi marsikaj. Izberite brezšivno perilo v barvah, ki se ujemajo z vašimi oblačili. Predvsem pri modrčkih pazite, da vam kje ne kuka izpod majice ali topa (še posebej od zadaj) in predvsem, da uporabite primeren model modrčka glede na majico, top ali obleko, ki jo nosite. Izjemno neestetsko je namreč, če so pri topu brez naramnic vidne naramnice modrčka, ali če je pri topu, ki odkriva hrbet, vidna zadnja stran modrčka. Trenutno prodajalci spodnjega perila ponujajo že zelo široko paleto modrčkov, ki so primerni za različne vrste topov in majic, se pa kljub temu najdejo modeli zgornjih oblačil, pod katere modrčka ni mogoče obleči. Pod bela oblačila nikdar ne nosite belega spodnjega perila, temveč raje izberite kožno ali zelo svetlo neutralno barvo.

­

Victoria's Secret
Victoria’s Secret

Modni dodatki

­

Modni dodatki so poleti še posebej pomembni, ne samo ker zaokrožajo vaš celoten videz, temveč vas lahko tudi varujejo pred soncem. Govorimo seveda o sončnih očalih ter pokrivalih. Sončna očala so vedno trendovski modni dodatek. Še vedno so v modi velika očala s temnimi, masivnimi okvirji, pridružujejo se jim pa tudi očala okroglih oblik. Pri nakupu sončnih očal pazite na zadostno UV zaščito. Pokrivala so prav tako zelo pomemben dodatek, saj ščitijo vašo glavo pred močnim soncem. Trenutno so zelo moderni razni klobučki, klobuki s širokimi krajci ter slamniki. Torbe so v modi še vedno zelo velike z dolgimi ročaji, ki se lahko nosijo na rami ali v roki., pa tudi nahrbtniki in borše. Ponovno so v modi tudi clutch torbice v najrazličnejših velikostih. Poleti so velike torbe zelo priročne, saj nosimo s seboj veliko stvari., vendar bo za večerno eleganco več kot ustrezal tudi clutch.

Hermes
Oscar de la Renta
Hermes

Oscar de la Renta

Še zadnji nepogrešljiv modni dodatek so čevlji. Naj bodo udobni in stopalom prijazni. Visokim petam se poleti raje izogibajte, saj lahko zaradi potnih nog pride do zdrsov noge in s tem tudi do resnejših poškodb. Če se jim nikakor ne morete upreti, izberite take z izjemno dobrim kopitom in dodajte še silikonske vložke, ki preprečujejo drsenje noge. Še posebej to velja, če visokih pet niste navajene ali v njih ne znate hoditi. Raje si omislite nizke balerinke, sandalčke, mokasine ali trenutno še vedno izjemno popularne gladiatorke, saj so udobni, hkrati pa je manj možnosti, da bi vas v njih bolele noge.

Skupaj smo torej pregledali oblačila in dodatke, ki so letošnje poletje nepogrešljivi, na vas pa je odločitev, v kolikšni meri boste upoštevali nasvete in kako boste oblačila in dodatke uskladili, da bo čim bolj ustrezalo vašemu osebnemu stilu.
­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj