Le kdo bi si mislil, da se bodo po nekaj letih visokih in izjemno viokih pasov ponovno začeli vračati izjamno nizki. Pa ravno smo se dobro navadile na visoke!

A moda se vedno vrača in obrača in tako je tudi z nizkimi pasovi. Ti so bili izjemno moderni zelo dolgo obdobje – zagotovo kakih 15 let, potem pa so jih zelo visoki pasovi popolnoma pokopali. A ne za dolgo – zvezdnice nakazujejo, da so nazaj.

Trend, ki so bil izjemno priljubljen tudi med zvezdnicami – in za to je bilo treba seveda imeti zelo lepo, vitko postavo in ploščat trebuh – so nosile celo na rdečo preprogo. Vsi se spominjamo Keire Knightley, ki je razkrila celo svoje kolke. Privrženke nizkih pasov pa so bile tudi mnoge druge: Britney Spears, Helena Christensen, Rihanna, Christina Aguilera in Beyonce.

In trend se torej, kot kažejo zvezdnice, vrača.

Prav tako so na to že pred meseci nakazale Bella Hadid, Emily Ratajkowski, J Lo in Hailey Bieber, ki so se na opravke odpravile z razgaljenimi trebuhi. Kombinacije oblačil so bile različne; največkrat pa so nizek pas kombinirale z zelo kratkim topom.

PREBERITE TUDI: Take kratke hlače bomo nosile letos

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj