Pred desetimi leti se je zgodila ena najpomembnejših porok v zgodovini: poroka med princem Williamom in Kate Middleton. Desetletje kasneje ima par tri otroke in ob tej pomembni obletnici sta delila dve ganljivi fotografiji.

Parček, ki je skupaj že iz študentskih let, se je spoznal na univerzi St Andrew na Škotskem. Preden sta se poročila, sta bila skupaj sedem let z nekaj prekinitvami, saj princ William ni bil dovolj resen. Nato je le spoznal, da je Kate ‘taprava’ in jo zaprosil za roko. Tako je prelepo nevesto, ki je nosila poročno obleko Alexandra McQueena, pred oltar pospremil njen oče Michael Middleton. Dragoceno tiaro draguljarske hiše Cartier pa si je sposodila od kraljice.

Prvi otrok, princ George, se jima je rodil dve leti kasneje, 2013; po dveh letih, 2015, princesa Charlotte; in še tri leta kasneje, 2018, princ Louis.

Ta posebna priložnost je prišla po izjemno težkem obdobju za kraljevo družino; najprej šokantni intervju princa Harryja in Meghan Markle pri Oprah; nato je umrl princ Philip, dedek Williama in Harryja.

Parček pa je za svojo obletnico delil tudi video družinskega dne na plaži, kjer je izrazil hvaležnost za 10 let podpore, ki so jo dobivali kot družina.

 

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj