Mojstrica ličenja, ki že 11 let skrbi za brezhiben videz Melanije Trump, Nicole Bryl, je povedala, da je Melanijo spoznala pred 11 leti na snemanju za naslovnico revije People in od takrat dalje je njena prva vizažistka. V nedavnem intervjuju pa je razkrila, kako je ličiti po novem prvo damo ZDA; Melanijo Trump.
 
 
1. Nikoli se ne pogovarjata o politiki, ko jo liči, temveč o bolj vsakdanjih in ženskih stvareh kot so Barronovo šolanje, moda, kozmetika in splošnih filozofskih vprašanjih o življenju.
 
2. Melaniji je popolnoma vseeno, če je priznani modni oblikovalci nočejo oblačiti v svoje kreacije. Je pa zanimivo, da nikoli ni bilo težav s tem, dokler Donald ni kandidiral za predsednika, nad čimer so vsi presenečeni.
 
3. Bryl se osredotoča predvsem na Melanijino kožo. Čeprav Melanija slovi po mačjem videzu oči, Brylova največ časa nameni doseganju brezhibne polti z 'nežnim, brezhibnim sijajem'.
 
4. Brylova je tudi razkrila, da nima nobene treme ličiti prvo damo ZDA. Menda se počuti umirjeno, ko liči Melanijo in sedaj, ko je postala prva dama, je to le 'češnjica na tortici'.
 
5. Redno preučuje fotografije in komentarje Melanijinega videza in modnega sloga. Gre celo tako daleč, da se pozanima in zabeleži o vrsti svetlobe na vsakem dogodku, kjer bo Melanija prisotna, da lahko do potankosti izpopolni njen videz.
 
6. Odkar je Melanija postala prva dama ZDA, mora Brylova kljub dolgoletnemu sodelovanju vsakič skozi obširen in natančen varnostni pregled, preden pride do nje, da jo lahko naliči. Menda je njena največja sprememba ta, da mora biti natančno preiskana, da dela z njo na njenem domu, potuje z njo ali celo stoji poleg nje.
 
7. Še naprej bo izpopolnjevala videz melanije Trump tekom časa in popolnoma prepričana je, da bo njen videz postal ikonski.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj