Vir je izdal, da je Meghan, odkar se je preselila v Kanado, povsem prerojena, drugačna oseba. Praktično nova ženska. “Selitev v Kanado ji je dala možnost, da se je ‘resetirala’,” je vir povedal za Us Weekly.

“Meghan je presrečna, da je pobegnila kaotičnemu Londonu. Počuti se kot nova,” je nadaljeval vir.

Meghan, 38, in Harry, 35, sta skupaj s sinom, 10-mesečnim Archiejem, Veliko Britanijo zapustila januarja letos. Pred tem sta naznanila, da ne bosta več nastopala kot člana kraljeve družine. “Ko je postalo jasno, da Meghan nikoli ne bo obravnavana korektno, je odrezal,” je povedal drugi vir. “Bil je neomajen, da je to njegov klic, da se preseli v Kanado.”

“Meghan ima spet spomladansko energijo v sebi,” je povedal vir. “Čudovito jo je spet videti v top formi.” Povedal je še, da se je v Londonu, kjer je s Harryjem živela v Frogmore Cottage, počutila “klavstrofobično in ujeto”.

“Nervozna je bila zgolj stopiti skozi vrata svoje hiše zaradi vseh negativnih komentarjev, ki jih je neprestano dobivala,” je dejal vir in razkril, da je imela celo panične napade.

Po tem, ko sta se Meghan in Harry vrnila v Veliko Britanijo, da bi opravila še zadnje uradne obveznosti za kraljico, sta se vrnila v Kanado, kjer ostajata tudi med paniko zaradi korona virusa.

“Ko smo v izolaciji, se lahko počutimo zdolgočasene ali preprosto ne vemo, kaj početi s sabo brez normalne dnevne rutine. Ti občutki so povsem normalni,” je par povedal v izjavi za javnost 20. marca. “Naše psihično dobro počutje je vsak dan izzvano, če se tega zavedamo ali ne, a naša življenja so sicer polna motenj. Sedaj, ko nas neprestano zasipajo s spreminjajočimi se novicami o COVID, se vsi prilagajamo na to novo normalo in na občutke, ki ob tem prihajajo.”

PREBERITE TUDI: Kate Middleton spregovorila o težkih nosečnostih in materinstvu na očeh javnosti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj