Misliš, da so zasebni stiki in zmenkarije zakomplicirani? Ne letošnjo jesen! Največji slovenski spoznavni portal ona-on.com ti letos omogoča, da svoje zmenke pripelješ na povsem novo raven in se ob tem predstaviš na televiziji! 
 
Spoznaš lahko Rada Muleja in Svetlano Cigoj, a ne le to – skupaj z ona-on.com ti jamčita tudi uspeh pri spoznavanju! Že ob nastopu v oddaji Zmenki na TV3 bo ogromno priložnosti za spoznavanje, ne pozabi pa se brezplačno registrirati tudi na ona-on.com, kjer po nastopu prejmeš tudi možnost neomejenega spoznavanja med največ samskimi v Sloveniji!
 

Kako poteka parčkanje v oddaji Zmenki?

V oddaji Zmenki na TV3 Rado in Svetlana parčkata tekmovalce, a tarča je tista, ki ima vse vajeti v rokah. Tarča postavlja vprašanja svojim trem mušketirjem in odloča, kdo se bo premaknil za eno polje naprej. Tisti, ki prvi pride do tarče, je zmagovalec – obeta se jima zanimiv zmenek! Postani tarča ali mušketir tudi ti!
 
 

Spoznaj fante ali dekleta, ki imajo enake interese kot ti!

Še iščeš tisto pravo simpatijo? Takšno, ki jo zanimajo in veselijo enake stvari kot tebe? Urejeno! Le v oddajo Zmenki se prijaviš in spoznaš fante ali dekleta, ki imajo radi živali, so športniki, so radi v naravi, … tako kot ti!
 

Zagotovo spoznaj pravo simpatijo na največjem slovenskem portalu ona-on.com!

Rado, Svetlana, TV3 in ona-on.com ti zagotavljamo 100 % jamstvo na uspeh! To pomeni brezplačno in uspešno spoznavanje na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com, kjer se spoznava več kot 165.000 uporabnikov!
Če v oddaji Zmenki ne spoznaš nobenega ali nobene, ki bi ti bil/a všeč, boš na ona-on.com zagotovo našel/a pravo simpatijo.
 

 

Bodi zvezda v televizijski oddaji in povej koga iščeš!

Si želiš spoznati delovanje televizije? Se sprehoditi po tv studiu? Se pojaviti na televiziji? To je tvoja priložnost! Bodi zvezda oddaje Zmenki, se predstavi Sloveniji in povej koga iščeš – to je odličen način iskanja pravega partnerja!
 

Na FB deli fotko s Svetlano Cigoj in Radom Mulejem!

Čas je, da se prijaviš v oddajo Zmenki in svojih pet minut slave deliš s prijatelji na Facebooku! V oddaji Zmenki boš lahko z Radom in Svetlano naredil/a čisto svežo fotko in se z njo malce »postavil/a« pred prijatelji. Kul, ne?smiley
 

Kdo sta Rado Mulej in Svetlana Cigoj?

Rado Mulej je radijski in televizijski voditelj, ki je znan po svojih komičnih vložkih, Svetlana Cigoj pa je njegova – žabica.smiley A ne le to, privlačna Svetlana je nekdanja plesalka, vizažistka in sovoditeljica oddaje Zmenki, ki samskim zaupa svoje ljubezenske nasvete. No, tudi Radu pove kakšno svojo modrost – poglej v videu:
 

 

Oddajo Zmenki lahko spremljaš od ponedeljka do petka ob 20h na TV3. Prijavi se v oddajo Zmenki tukaj!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj