Med njimi je tudi kampanja hiše po mnenju mnogih najbolj seksi spodnjega perila na svetu, Agent Provocateur. In kaj so pripravili za spomladansko kampanjo? Najeli so Bar Refaeli, ki trenutno pričakuje prvega otroka, in posneli video, v katerem si lahko ogledamo njeno čudovito telo, ki je kot ustvarjeno za predstavljanje spodnjega perila.

Na fotografijah in v videu, ki si ga lahko ogledate spodaj, je Bar oblečena v tako malo in tako prosojno perilo, kot da ne bi nosila skoraj ničesar. Tako lahko brez zadržkov občudujemo njeno brezhibno fit telo – oz. ups, zapeljivo spodnje perilo – saj za domišljijo ni ostalo skorajda nič. Bar med drugim nosi nekaj klasičnih kosov Agent Provocateur kot so 'Cate', 'Ismerelda' in 'Lucie'.

“Bar predstavlja našo popolno žensko: žensko, ki izžareva neverjetno čutnost, osebnost in samozavest,” je povedala Sarah Shotton, kreativna direktorica pri Agent Provocateur. “Ima odlike črnega filma, mačje zapeljiv videz, za kar sem začutila, da je v izjemni sinergiji s kolekcijo in vsem, kar Agent Provocateur predstavlja.” Povedala je še, da je kampanja dobila navdih v klasičnih filmih kot so Paris Texas, Stealing Beauty, Virgin Suicides, in Last Tango in Paris.
 

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj