Dandanes niso redkost zveze in zakoni, ki razpadejo, temveč tisti, ki trajajo. Toliko bolj med zvezdniki, kjer je skuđnjav in ‘ponudbe’ še toliko več. pa vendar obstajajo pari, ki jim je uspelo prebroditi tudi najtežje čase in so lahko vzor vsem kolagom in tudi ostalim.

Med njimi sta tudi zakonca Beckham, ki sta v soboto, 4. julija, praznovala 21. obletnico poroke. Ob tej priložnosti je Victoria na Instagram objavila fotografije svoje poroke z Davidom, pri čemer ni varčevala – objavila jih je kar nekaj, saj je dodala še nekatere kasnejše kot obujanje spominov.

“Ne mrem verjeti, da je minilo že 21 let, odkar sva rekla ‘da’,” se je spominjala ob objavljenih fotografijah, združenih v video, ob katerem igra klasična ljubezenska pesem “Something About The Way You Look Tonight” Eltona John. “Štirje otroci, štirje psi, toliko smeha – in vsak dan te bolj ljubim.”

 

Za poroko, ki je bila na gradu Luttrellstown blizu Dublina, Victoria pa je nosila poročno obleko v barvi šampanjca modne oblikovalke Vere Wang in diamantno tiaro irskega oblikovalca Slima Barretta. Takrat sta že imela prvega otroka, sina Brooklyna, ki je bil takrat star 4 mesece.

V soboto pa se je na Instagram oglasil tudi David, ki je svojo ženo zasipal s pohvalami. “No, pred kakimi 23 leti sem sedel v sobi s tedanjim soigralcem nogometa Garyjem Nevillom in so bile po TV Spice Girls in jaz sem se obrnil k njemu in rekel: ‘Ohhhh, všeč mi je tista v mali črni oprijeti ‘catsuit’ obleki,’” se je pošalil. “Kdo bi si mislil, da bova toliko let kasneje praznovala 21 let poroke in imela štiri najlepše in najbolj popolne otroke.”

 

Čestitke in čim več takšnih parov oz. zvez!

PREBERITE TUDI: Fotografija Victorie Beckham iz otroških let dokazuje, da ji je bilo namenjeno postati oblikovalka

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj