Niso samo ‘navadni smrtniki’ tisti, ki izgubljajo živce (in še kaj), ko morajo zadnje tedne svoje otroke poučevati sami doma. Med njimi je tudi slavna Victoria Beckham, ki je priznala, da ji je to v precejšnji izziv.

Trenutno so izjemno težki časi in mnogi se navajajo na povsem nov način življenja. Od tega, da so ari in družine neprestano skupaj; do tega, da morajo poučevati otroke doma; in tega, da nekateri delajo od doma, hkrati pa imajo majhne otroke in nobenega miru.

Tudi Victoria Beckham, nekdanja ‘spajsica’, danes pa uspešna podjetnica, se sooča s precejšnjimi izzivi. Priznala je, da je poučevanje otrok – ima kar štiri, od tega tri šoloobvezne – doma zares težko in zahtevno. Cruz, Romeo in Harper mora namreč učiti ona.

Včeraj, 30. marca je opozorila starše, naj nikar ne pozabijo nase in naj pazijo nase v tem težkem, zahtevnem obdobju. Delila je tudi nekaj dobrih nasvetov psihologinje Emily W. King.

“Ni težko zato, ker bi delali kaj narobe. Težko je zato, ker je preprosto vsega preveč. Delajte najboljše kot zmorete.,” je zapisala King. Besedilo nakazuje, da se Victoria Beckham, kot večina mam po svetu, sooča s privajanjem na usklajevanje svojega dela, poučevanja treh otrok ter dela doma.

Sicer se njeni otroci pogosto pojavijo na njenem Instagramu, kjer objavlja fotografije s Harper, Romeom in Cruzom s svojega doma, kjer so trenutno zaprti za čas izolacije. Njen najstarejši sin Brooklyn pa je v izolaciji v ZDA s svojim dekletom, Nicolo Peltz.

PREBERITE TUDI: V taki idili slavna supermanekenka preživlja izolacijo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj