… da jo je do lastne modne znamke, pripeljala njena dobra delovna etika in ne slava. "Vsem tem ljudem (modnim oblikovalcem) ni bilo ničesar dano. So trdo delali in meni prav tako ni bilo nikoli nič podarjeno, a imam dobro delovno etiko, David ima neverjetno delovno etiko in želim, da imajo to tudi moji otroci. Verjamem v to, da lahko dosežeš karkoli, če se le dovolj potrudiš, da bi to tudi dosegel," je Victoria zaupala v marčevski britanski izdaji revije Elle.


Foto: fashiongonerogue.com

Victoria pa je k temu še dodala, da postati uspešen modni oblikovalec, zahteva več kot trdo delo in predanost. Razumevanje posla in vseh njegovih vidikov je ključ do uspeha, kot tudi to, da si obdan s pravo ekipo in zasnovo. Družina Beckham se je sedaj ponovno preselila v rodno Anglijo, kjer bo Victorii tudi lažje ustvarjati v modnem svetu. Pravi, da je končno našla prostor, kamor čuti, da spada.

Naslovnica marčevske britanske izdaje revije Elle, ki jo krasi 38-letna Victoria, pa je požela veliko negativnih kritik. Victoria naj bi bila na naslovnici preveč obdelana s Photoshopom, kritikom pa čudno deluje tudi njena jakna, ki jo ima na fotografiji ogrnjeno čez ramena. Deluje namreč kot, da ima Victoria tri roke. Kaj pravite vi?

Vir naslovne slike: ris.fashion.telegraph.co.uk

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj