Uspešna poslovna ženska in mama štirih otrok je spregovorila o skrbeh in pomislekih, ki jih ima pri vzgoji svoje hčerke.

49-letna oblikovalka spregovorila o tem, da je predstavnica lepote in mode, hkrati pa svojo hčerko, 12-letno Harper Seven, uči o pomenu notranje lepote. Victoria se tako spominja, kako ji je hčerka rekla: “Imam vrzel v zobeh, mami. In tukaj imam majhno znamenje. “

“Rekla sem ji: ‘To je tvoja srečna vrzel,'” je dejala Victoria. “In Cindy Crawford je družinska prijateljica, zato sem rekla: ‘Cindy so rekli, naj si odstrani znamenje, in to znamenje je tisto, zaradi česar je Cindy Cindy, Cindy Crawford.'”

Na vprašanje, ali za njeno odločitev, da si pred leti odstrani prsne vsadke, ve tudi njena hči, je Victoria odkrito odgovorila: “Če sem iskrena, si želim, da si jih sploh nikoli ne bi dala. To je bil trenutek v času in mislim, da lahko svoje izkušnje delim z njo,” pravi. “Vendar še nisva prišli do tega.”

Victoria je lani v intervjuju za avstralski Vogue spregovorila o tem, kako je na družbenih omrežjih izbruhnilo sramotenje telesa, in jo skrbi, kako bo to nekoč vplivalo na Harper. “Harper ni na družbenih omrežjih, zato nam za zdaj še ni treba skrbeti za to. Toda ko vidim, kako kruti so lahko ljudje, me to res skrbi,” je dejala.

Victoria je opozorila, da je Harper “v starosti, ko se bo njeno telo začelo spreminjati, vendar je treba poskrbeti, da bomo kot družina veliko komunicirali in da se bo obkrožala z dobrimi prijatelji. Vendar je to precej strašljivo, ne morem lagati.”

Mama štirih otrok je tudi povedala, da je Harper bolj konservativna v primerjavi z njenim videzom iz časov Spice Girls. “Pred kratkim mi je rekla: ‘Mami, videla sem nekaj tvojih slik, ko si bila v skupini Spice Girls, in tvoja krila so bila preprosto nesprejemljiva. Bila so prekratka,” pravi.

“Potem se je oglasil David in rekel: ‘Absolutno, Harper! Res, res so bila.’ In pravzaprav je bila precej zgrožena nad tem, kako kratka so bila moja krila. Rekla sem ji: ‘Ali ne boš nikoli več nosila takšnih kril?’ Rekla je: ‘Nikakor ne.’ Bomo videli.”

PREBERITE TUDI: David Beckham se je v solzah spominjal travme iz domnevne afere: “Utapljala sva se”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj