Laboratoriji Vichy so predstavili inovacijo v svoji znani liniji izdelkov za zaščito pred soncem Ideal Soleil. Priročne vodice za zaščito pred soncem so nepogrešljive to pomlad in poletje na mestnih ulicah ali na plaži. Ta poletni ‘must have’ izdelek vsebuje formule, ki so obogatene z mineralizirano vodo Vichy, glicerinom in vitaminom E.

Vodice Idéal Soleil imajo zaščitni faktor SPF 30 in so na voljo v dveh različicah: vodica za zaščito pred soncem, obogatena s hialuronsko kislino, ki zagotavlja dodatno vlaženje kože, in pa vodica, ki omogoča boljšo zagorelost s pomočjo beta karotena. A ena stvar jima je skupna: zaščita pred UVA in UVB žarki je zdaj še preprostejša.

Priročen in učinkovit zaveznik za vse vrste kože

Vodice Idéal Soleil so primerne za vse vrste kože, zaradi česar bodo to poletje vaš zaveznik v boju proti škodljivim učinkom sončnih žarkov. Učinkovita kombinacija filtrov in aktivnih sestavin preprečuje znake staranja, kot so gube ter pomanjkanje elastičnosti kože in sijaja. Nanos vodice s pomočjo razpršila zagotavlja stoodstotno prekrivanje in preprečuje razvoj temnih lis na koži obraza. Njihova osvežilna in lahka tekstura pušča kožo navlaženo in bleščečo.

Linija je hipoalergena in preizkušena pod dermatološkim nadzorom.

Idéal Soleil krema za zaščito pred soncem z anti-age učinkom

Za učinkovito delovanje proti znakom staranja so Laboratoriji Vichy ponosni tudi na svojo prvo zaščito pred soncem z anti-age učinkovitostjo. Inovativna formula kreme Idéal Soleil je usmerjena usmerjena v boj proti gubam, izgubi elastičnosti in pomanjkanju sijaja, vse to zahvaljujoč njenemu antioksidativnemu delovanju. Njena formula vsebuje tudi sadež camu camu, ki je bogata z vitaminom C in ima močan antioksidativni učinek.

Krema je obogatena tudi s kombušo, izvlečkom fermentiranega črnega čaja, ki se v azijskih deželah uporablja že več kot dva tisoč let. Zahvaljujoč učinkoviti formuli s kombušo je koža sijoča, nežna in gladka. Tretja ključna sestavina so UV filtri, ki preprečujejo prodiranje UVA in UVB žarkov v našo kožo in s tem preprečujejo tudi nastanek gub.

Izdelek je hipoalergen, varen za občutljivo kožo in preizkušen pod dermatološkim nadzorom.

Cene izdelkov

Idéal Soleil vodica za zaščito pred soncem SPF 30 s hialuronsko kislino: informativna cena: 19 EUR
Idéal Soleil vodica za zaščito pred soncem SPF 30 z beta karotenom: informativna cena: 19 EUR
Idéal Soleil krema za zaščito pred soncem SPF 50 z anti-age učinkom: informativna cena: 20,78 EUR

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj